Broodje Aap Haarlem in Haarlem

Broodje aap-verhalen, verhalen die al eeuwen de ronde doen, maar niet waar zijn...

Ook in Haarlem zijn ze te vinden. Maar kunt u ze herkennen? Met competitie-element.

Broodje aap is de term die gebruikt wordt voor stadslegendes, van die hardnekkige verhalen die niet waar zijn, maar waar toch veel mensen in blijven geloven. Of zijn ze misschien wel waar? Wat is nou een broodje aap en wat is echt?

Haarlem is ook zo’n stad waarover veel te vertellen valt. Daaronder zijn ook de nodige Broodje Aap verhalen. U gaat op pad met een enthousiaste gids, een geboren verteller en kenner van Haarlem. De gids vertelt u bij een aantal locaties een verhaal. En telkens wordt dat verhaal besloten met de vraag: Is dit waar gebeurd of niet? Het is dan aan u om te besluiten of het te gek is voor woorden of dat er toch een kern van waarheid in zit. En vanzelfsprekend zal uw gids het u niet makkelijk maken; alle middelen van de vertelkunst worden ingezet om u te overtuigen.

Dit is ongetwijfeld de leukste manier om een stadswandeling te houden. Steeds zal uw groep de oren gespitst en ogen geopend moeten houden om het broodje aap te onderscheiden van ongelofelijk, maar waar gebeurd.

Natuurlijk kunt u van deze wandeling ook een competitie maken voor uw groep. Iedere deelnemer ontvangt een scoreblad en pen. Wie van u blijkt uiteindelijk de goedgelovige Thomas te zijn en wie is de scherpzinnigste luisteraar?Offerte aanvragen
1,5 uur

€ 132,50 excl. 21% BTW

pen en scoreformulier
max. 20 personen per gids

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Broodje Aap Haarlem