Rembrandt fotoshoot in Leiden

Laat je op de foto zetten met licht in de stijl van Rembrandt

Ga op de foto met licht in de stijl van Rembrandt tijdens de Rembrandt fotoshoot. De fotograaf zet u en uw gezelschap op een bijzondere manier op de foto.

De Rembrandt fotoshoot is een feestje op zich. Rembrandt van Rijn staat als schilder bekend als meester van het licht. Hij werd in 1606 in Leiden geboren en overal in Leiden zijn nog herinneringen te vinden die naar hem verwijzen. Wat is er nu mooier om zelf net als Rembrandt, in de stijl van Rembrandt vereeuwigd te worden. Fotograaf Andor Kranenburg maakt samen met u geheel in de stijl van Rembrandt een waar fotografisch schilderij. Tijdens de Rembrandt fotoshoot wordt u door de fotograaf begeleid om eruit te zien alsof u net uit een werk van Rembrandt bent gestapt. Met kleding en attributen sturen we aan op traditionele portretten of juist meer eigentijdse varianten. Braaf of rebels u mag het zeggen. Het resultaat ontvangt u digitaal.

 

De Rembrandt fotoshoot is ook voor een evenement te boeken. Wij komen dan met uw mobiele studio met alle attributen naar uw locatie en zijn goed vele foto’s per uur.

Offerte aanvragen
rembrandt-fotoshoot-gezin
Ca. 2 uur

4 t/m 8 personen: € 42,50 p.p. incl. BTW
9 t/m 14 personen € 39,50 p.p. incl. BTW
15 t/m 20 personen € 37,00 p.p. incl. BTW

attributen, kleding, digitaal geleverde foto’s per (sub)groep en individueel
min. 4, max. 20 personen. Grotere groepen in overleg.

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Uitjes die ook leuk zijn

Groepsuitje Leiden betrapt!

Leiden betrapt! - paparazzi

Citygame: Wie is de beste paparazzo?

Fotografeer de locaties van sensationele gebeurtenissen! Maar zorg er voor dat je niet wordt betrapt!

smartlappen meezingsessie

Smartlappen zingen

smartlappen zingen in Leiden de geboortestad van de Zangeres zonder Naam

Waar kun je beter smartlappen zingen dan in Leiden, de geboorteplaats van Mary Servaes-Beij, beter bekend als de Zangeres zonder Naam. Leer smartlappen zingen onder begeleiding van een presentator/dirigent en een virtuoze accordeonist van de meezingsessie is een oergezellig café in de Leidse binnenstad.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Rembrandt fotoshoot