Nieuws van ProKwadraat-Groepswijzer.nl

Lees hier al het nieuws over onze evenementen, projecten en groepsuitjes

 

ProKwadraatGroepswijzer.nl bedenkt constant nieuwe groepsuitjes en evenementen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de nieuwsberichten.

 


 

  • Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni vindt de veertiende editie plaats van het theaterfestival Schemerstad. Vanwege de overvolle culturele agenda in september is deze buitengewone theaterbeleving weer terug in juni. Bij dit theater evenement vaart het publiek tijdens de schemering en de daaropvolgende duisternis in boten door de grachten en singels van Leiden en […]
  • Op een stralende zondag 21 april werd de stad Leiden overgoten met een zee van vrolijkheid tijdens de Zonnige drukke LeidenWalk! De zonnestralen schenen fel en maakten alle beloftes waar. Het was een fantastische droge en lichte dag, perfect voor alle enthousiaste deelnemers die zich meldden bij de LeidenWalk. Het bericht Zonnige drukke LeidenWalk! verscheen […]
  • 25e Draaiorgeldag Leiden, zomerse dag, Hooglandse kerk gevuld met 20 orgels, plus 5 in de stad. Publiek geniet van diverse melodieën en sfeer. Het bericht Feestelijke drukbezochte 25e Leidse Draaiorgeldag verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Ontdek de rijke geschiedenis van jenever tijdens de wandeling van bierwandeling.nl op 3 maart 2024 in Leiden. Het bericht 3e Jeneverwandeling in Leiden verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Het bericht ProKwadraat, update activiteiten per feb 2024 verscheen eerst op ProKwadraat.
  • De LeidenWalk is na een jaar afwezigheid weer terug op de Leidse evenementenkalender op zondag 21 april 2024. Het bericht 16e LeidenWalk op 21 april 2024 verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Heb jij zin om ons te helpen onze Leidse evenementen tot een nog groter succes te maken? Meld je hier aan! Het bericht Vrijwilligers gezocht! verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Groepswijzer.nl is al meer dan 15 jaar dé specialist in groepsuitjes in Leiden. Met onze jarenlange ervaring en contacten door de hele stad heen kunnen we voor jou en je […] Het bericht Een stadswandeling met gids boek je bij Groepswijzer.nl verscheen eerst op ProKwadraat.