Nieuws van ProKwadraat-Groepswijzer.nl

ProKwadraatGroepswijzer.nl bedenkt constant nieuwe groepsuitjes en evenementen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de nieuwsberichten.


  • Op 23 april 2023 wordt de tiende Lentebierwandeling in Leiden gehouden. Een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander Lentebier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben. Het bericht 10e Lentebierwandeling Leiden verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Op 23 april 2023 dompelt Leiden zich onder in verhalen, draaiorgels en Lentebier. Dat gaat gezellig worden! Het bericht Leiden 23 april 2023, verhalen, draaiorgels en lentebier! verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Op 5 maart 2023 organiseert Bierwandeling.nl de tweede editie van de Jeneverwandeling in Leiden. Een wandeling langs zes cafés waarbij je zes verschillende jenevers kunt proeven en een eerbetoon aan de rijke historie van Leiden het gebied van de jeneverproductie. Het bericht 2e Jeneverwandeling Leiden verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Op zondag 29 januari 2023 werd de zevende uitverkochte editie van het Winterbierfestival Leiden in Scheltema gehouden. Het was druk en gezellig. Het bericht Gezellig bruisend Winterbierfestival 2023 verscheen eerst op ProKwadraat.
  • 2022 was wellicht een van de succesvolste jaren van ProKwadraat. Een groot aantal leuke evenementen en talloze groepsuitjes die hooglijk werden gewaardeerd door het publiek. Het bericht Terugblik 2022! Wellicht een van de succesvolste voor ProKwadraat verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Beleef een hilarische, gezellige leerzame avond met een pubquiz van Groepswijzer.nl Het bericht Een leuke pubquiz van Groepswijzer.nl in Leiden verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Op zondag 29 januari 2023 vindt voor de zevende keer het Winterbierfestival plaats in Scheltema Leiden. Het karakteristiek gebouw wordt die middag omgetoverd tot een oergezellig café waarbij 12 kleine Nederlandse brouwers zich presenteren met winterse bieren. Het bericht Winterbierfestival Leiden 2023 verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Op zondagmiddag 13 november vond de eerste editie van het Biggg Leiden Legends Festival van start. In het Scheltema was er in 4 zalen een afwisselend muziekprogramma. Het bericht Biggg Leiden Legends Festival bij 1e editie al bijna legendarisch… verscheen eerst op ProKwadraat.