Selecteer een pagina

Nieuws van ProKwadraat-Groepswijzer.nl

ProKwadraatGroepswijzer.nl bedenkt constant nieuwe groepsuitjes en evenementen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de nieuwsberichten.


  • Nederland is een uniek wandel- en hardloopevenement rijker: de 100 Bruggenloop. In de historische binnenstad van Leiden kun je op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022 wandelen en rennen over 100 verschillende bruggen. Het bericht 100 Bruggenloop Leiden verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Op zondag 3 juli 2022 organiseert Bierwandeling.nl de Zomerbierwandeling. Lekker wandelen door de Leidse binnenstad langs zes cafés en proeven van heerlijke zomerse bieren van kleine Nederlandse brouwerijen. Het bericht 2e Zomerbierwandeling Leiden verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Groepswijzer.nl Meetingpoint is gevestigd op Parkeerterrein Haagweg. Ontmoetingsplek voor gids en groep voor een bezoek aan Leiden. Het bericht ProKwadraat opent Groepswijzer.nl Meetingpoint verscheen eerst op ProKwadraat.
  • De eerste act op de Biggg Muziekboot is het Wouter Kiers trio. Het bericht Wouter Kiers trapt Biggg muziekseizoen af met optreden op Biggg Muziekboot verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Blije gezichten en vrolijke draaiorgelklanken tijdens een zonnige Leidse Draaiorgeldag. Het bericht Zonnige feestelijke Leidse Draaiorgaldag 2022 verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Tijdens de Leidse Draaiorgeldag staan in de Leidse binnenstad diverse Leidse draaiorgels opgesteld. Geniet van dit cultureel erfgoed! Het bericht 10 april Leidse Draaiorgeldag 2022 verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Op 24 april 2022 wordt de negende Lentebierwandeling in Leiden gehouden. Een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander Lentebier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben. Het bericht 9e Lentebierwandeling in Leiden verscheen eerst op ProKwadraat.
  • De LeidenWalk is een wandeling van 10 of 20 km voor iedereen die van wandelen houdt. De wandeling wordt uitgezet in en rondom Leiden. Het bericht Veel wandelplezier met 14e Groepswijzer.nl LeidenWalk! verscheen eerst op ProKwadraat.