Nieuws van ProKwadraat-Groepswijzer.nl

ProKwadraatGroepswijzer.nl bedenkt constant nieuwe groepsuitjes en evenementen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de nieuwsberichten.


  • Op zondag 29 januari 2023 vindt voor de zevende keer het Winterbierfestival plaats in Scheltema Leiden. Het karakteristiek gebouw wordt die middag omgetoverd tot een oergezellig café waarbij 12 kleine Nederlandse brouwers zich presenteren met winterse bieren. Het bericht Winterbierfestival Leiden 2023 verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Op zondagmiddag 13 november vond de eerste editie van het Biggg Leiden Legends Festival van start. In het Scheltema was er in 4 zalen een afwisselend muziekprogramma. Het bericht Biggg Leiden Legends Festival bij 1e editie al bijna legendarisch… verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Het bericht Stadsganzenbord 15 jaar! verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Biggg Leiden Legends Festival, Leidse toppers onder één dak in Scheltema Leiden. Een muzikale middag met jazz, blues, pop en klassiek met louter Leidse coryfeeën. Het bericht Biggg Leiden Legends Festival, Leidse toppers onder één dak verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Op zondag 6 november 2022 tijdens de Bokkenwandeling Leiden wandelen weer honderden mensen van kroeg naar kroeg en proeven daar bockbieren van kleine Nederlandse brouwerijen. Het bericht 11e Bokkenwandeling Leiden op 6 november 2022! verscheen eerst op ProKwadraat.
  • ProKwadraat kijkt als mede-organisator met een blij en trots gevoel terug op de 1e editie van de 100 Bruggenloop in Leiden. Het bericht 1e editie 100 Bruggenloop Leiden wandel en loopfeest! verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Ook Leiden heeft haar portie aan rampen gehad. De Kruitramp, de Stadhuisbrand en noem maar op. Tijdens de Rampenwandeling vertelt de gids u over de rampen die Leiden getroffen hebben. Het bericht Wat een ramp! Rampenwandeling Leiden (30 oktober) verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Ook dit jaar is er aan de vooravond van een Leidens Ontzet wandeling. Onze stadsgids leidt u op 1 oktober langs roemruchte locaties. Het bericht Ook dit jaar Leidens Ontzet wandeling! (3octoberwandeling) verscheen eerst op ProKwadraat.