Broodje Aap Delft – Stadswandeling in Delft

Broodje aap is de term die gebruikt wordt voor stadslegendes, van die hardnekkige verhalen die niet waar zijn, maar waar toch veel mensen in blijven geloven. Of zijn ze misschien wel waar? Wat is nou een broodje aap en wat is echt?

Delft kent vele waargebeurde verhalen, maar ook zogenaamde urban legends. U gaat op pad met uw gids, een geboren verteller, die u bij een aantal locaties een verhaal zal vertellen. En telkens wordt dat verhaal besloten met de vraag: Is dit waar gebeurd of niet? Het is dan aan u om te besluiten of het te gek is voor woorden of dat er toch een kern van waarheid in zit. En vanzelfsprekend zal uw gids het u niet makkelijk maken; alle middelen van de vertelkunst worden ingezet om u te overtuigen.

Dit is ongetwijfeld de leukste manier om een stadswandeling Delft te houden, want steeds zal uw groep de oren en ogen gespitst moeten houden om het broodje aap te onderscheiden van ongelofelijk, maar waar gebeurd. Natuurlijk kunt u van deze wandeling ook een competitie maken voor uw groep: wie blijkt uiteindelijk de goedgelovige Thomas te zijn en wie is de scherpzinnigste luisteraar?

De Broodje Aap wandeling is ook verkrijgbaar in LeidenDen Haag en Dordrecht.Offerte aanvragen
1,5 uur

€ 137,50 excl. 21% BTW

max. 20 personen per gids.

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Broodje Aap Delft – Stadswandeling