Broodje Aap Den Haag – stadswandeling in Den Haag

Broodje aap-verhalen, verhalen die al eeuwen de ronde doen, maar eigenlijk niet waar zijn... Ook in Den Haag zijn ze te vinden. Maar kunt u ze herkennen? Een ludieke stadswandeling...

Broodje aap is de term die gebruikt wordt voor stadslegendes, van die hardnekkige verhalen die niet waar zijn, maar waar toch veel mensen in blijven geloven. Of zijn ze misschien wel waar? Wat is nou een broodje aap en wat is echt?

Den Haag kent vele verhalen. Daaronder zijn ook de nodige Broodje Aap verhalen. U gaat op pad met een enthousiaste gids, een geboren verteller en kenner van Den Haag. De gids vertelt u bij een aantal locaties een verhaal. En telkens wordt dat verhaal besloten met de vraag: Is dit waar gebeurd of niet? Het is dan aan u om te besluiten of het te gek is voor woorden of dat er toch een kern van waarheid in zit. En vanzelfsprekend zal uw gids het u niet makkelijk maken; alle middelen van de vertelkunst worden ingezet om u te overtuigen.

Dit is ongetwijfeld de leukste manier om een stadswandeling te houden. Steeds zal uw groep de oren gespitst en ogen geopend moeten houden om het broodje aap te onderscheiden van ongelofelijk, maar waar gebeurd.

Natuurlijk kunt u van deze wandeling ook een competitie maken voor uw groep. Iedere deelnemer ontvangt een scorevel en pen. Wie van u blijkt uiteindelijk de goedgelovige Thomas te zijn en wie is de scherpzinnigste luisteraar?Offerte aanvragen
1,5 uur

€ 132,50 excl. 21% BTW per groep (max 20 p.)

pen en scorevel
max. 20 personen per gids.

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Broodje Aap Den Haag – stadswandeling