Vacatures Groepswijzer.nl

Groepswijzer.nl is altijd op zoek naar nieuwe stadsgidsen in Leiden, Den Haag, Haarlem, Delft in verschillende talen en soms ook naar andere functies.

Stadsgidsen NL/EN/DU/FR

Groepswijzer.nl verzorgt groepsarrangementen in Leiden, Den Haag, Haarlem, Delft, Dordrecht en Gouda waaronder veel stadswandelingen. Voor de groeiende vraag naar deze stadswandelingen met gids voor onze klanten zijn wij op zoek naar stadsgidsen in het Nederlands, Engels en Duits.

Wij vragen:

Uitgebreide kennis van Leiden, Den Haag, Haarlem, Delft, Dordrecht of Gouda en bereid deze kennis verder uit te breiden. Boeiende verteller die op de hoogte is van leuke anekdotes

Wij bieden:

– Uitgebreid kennispakket met informatie over de steden

– Vrijheid om een ‘eigen’ wandeling samen te stellen

– Oproepbasis

– Goede beloning per stadswandeling

 

Stagiair arrangementsontwikkeling (HBO)

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek bij een evenementenorganisatie? Wij hebben op dit moment ruimte voor een stagiair die ons kan gaan bijstaan met de controle van bestaande citygames en de ontwikkeling van nieuwe citygames. Dit kan een meeloopstage maar ook een afstudeeropdracht zijn.

Wij vragen: 

Enthousiaste HBO student die zich gedurende een langere periode (min 3 maanden) gaat toeleggen op de  controle van ons Stadsganzenbord in diverse Oud-Hollandse steden en de ontwikkeling voor een nieuw Stadsganzenbord in een nog te bepalen stad. Hiernaast loop je mee met de dagelijkse gang van zaken en help je mee bij onze evenementen (o.a. Schemerstad, Leids Festival van het Levenslied, Winterbierfestival Leiden

Neem contact op met Frank van Leeuwen 071-5233485.

Wilt u reageren op bovenstaande vacatures. Stuur dan een e-mail naar info@prokwadraat.nl of bel naar 071-5233485.