Smartlappen zingen in Leiden

smartlappen zingen in Leiden de geboortestad van de Zangeres zonder Naam

Waar kun je beter smartlappen zingen dan in Leiden, de geboorteplaats van Mary Servaes-Beij, beter bekend als de Zangeres zonder Naam. Leer smartlappen zingen onder begeleiding van een presentator/dirigent en een virtuoze accordeonist van de meezingsessie is een oergezellig café in de Leidse binnenstad.

Deze gezellige smartlappenworkshop Leiden zingen begint met een korte introductie over de smartlap. Na een kort moment van inzingen neemt onze zanger-presentator de leiding. Hij werkt samen met een virtuoze accordeonist. Met z’n tweeën zorgen zij er voor dat de fluwelen stemmen van jullie groep het best tot zijn recht komen. Elke deelnemer ontvangt een liedboek. Zo kan iedereen onvervalst mee galmen met bekende klassiekers. Het gaat bijvoorbeeld om smartlappen als ‘Ach vaderlief’, ‘Patsy’, ‘Droomland’ en hedendaagse klassiekers zoals ‘Leef’ en ‘Liever te dik in de kist’. Het samen zingen verbroedert en brengt iedereen in een vrolijke stemming.

Optie: het is ook mogelijk deze smartlappenworkshop om te vormen naar een workshop smartlappen schrijven. U gaat met uw groep onder leiding van echte liedjesschrijvers aan de slag om uw eigen smartlap te schrijven en daarna uit te voeren. (Geef dit aan bij uw aanvraag)Offerte aanvragen
smartlappen meezingsessie
1 uur
  • Vanaf 10 personen € 39,50 p.p. excl. 9% btw en incl. 1 drankje
  • Vanaf 15 personen € 29,90 p.p. excl. 9% btw en incl. 1 drankje
  • Vanaf 22 personen € 26,50 p.p. excl. 9% btw en incl. 1 drankje
  • Vanaf 30 personen € 21,50 p.p. excl. 9% btw en incl. 1 drankje
  • Vanaf 40 personen € 19,50 p.p. excl. 9% btw en incl. 1 drankje
accordeonist, presentator, liederenbundel en 1 drankje p.p.
minimaal 15 personen

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Uitjes die ook leuk zijn

Drie gangen zang in Leiden - meezingdiner

Meezingen met volle mond toegestaan!

In de meezing-trend die Nederland overspoelt biedt Groepswijzer.nl een heel eigen arrangement aan. Tijdens een heerlijk diner in Leiden kunt u uit volle borst meezingen met de Slechte Band.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Smartlappen zingen