Stadswandeling Haarlem met gids in Haarlem

Geniet van een rondleiding door de prachtige stad gelegen aan het Spaarne

Tijdens de stadswandeling Haarlem ziet u de mooiste plekjes en komt u veel te weten over de Spaarnestad. Frans Hals, de stadsbrand van 1576, de Vlamingen en de prachtige hofjes.

Tijdens een Stadswandeling Haarlem met één van onze enthousiaste gidsen leert u de stad beter kennen. Dat heeft alles te maken met het feit dat een gids u wijst op bijzondere gevelstenen, aparte straatnamen enz. De gids vertelt u ook over het Beleg van Haarlem. Dit is landelijk misschien niet zo bekend, maar de strijd in Haarlem was heroïsch. Het is maar één van de dingen die u te weten kunt komen tijdens een stadswandeling door de Spaarnestad. Haarlem kent vele verborgen pareltjes en u kunt er van verzekerd zijn dat u tijdens deze stadswandeling de mooiste plekjes leert kennen. Frans Hals, de grote stadsbrand van 1576, de groei van de stad door de komst van de Vlamingen en de prachtige hofjes, het komt allemaal aan bod tijdens deze rondleiding door de Haarlemse binnenstad.

Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en heeft heel wat te bieden: cultuur, kunst (Frans Hals), winkels, gezellige horeca (Jopenkerk) en u vindt er de Haarlemse Hofjes.
U kunt ook een Hofjeswandeling of Bierwandeling maken. En mocht u een ander thema in gedachten hebben, leg het aan ons voor. Er is veel mogelijk.Offerte aanvragen
1,5 uur

€ 107,50 excl. BTW

max. 20 personen per gids

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Stadswandeling Haarlem met gids