Stadsganzenbord Haarlem – puzzeltocht in Haarlem

Gewapend met een 17e-eeuwse plattegrond gaat u het mooie Haarlem verkennen. Samen met u groepje moet u op zoek naar diverse locaties waar opdrachten uitgevoerd moeten worden. De avontuurlijkste puzzeltocht in Haarlem.

In de Haarlemse binnenstad wordt u ontvangen met koffie en appelgebak. Voor het Stadsganzenbord Haarlem deelt u uw groep in teams van 5 of 6 personen in. Vervolgens gaan de teams gewapend met een originele 17e-eeuwse stadsplattegrond op pad gaan naar diverse locaties. Hoe u daar komt, dat dient u te bepalen aan de hand van de kaart. En natuurlijk gaat het er om wie het beste kijkt en wie de belangrijke details niet over het hoofd ziet. En wie niet verdwaalt! Wilt u in de buitenlucht een actief en gezellig uitje in Haarlem doen? Kies dan voor het Stadsganzenbord Haarlem.

Kaartlezen, de een is er wat beter in dan de ander, maar de meeste mensen beheersen die vaardigheid wel. Maar kunt u een 17e-eeuwse kaart lezen? Waarom niet: kaarten uit de 17e eeuw zijn niet veel anders dan hedendaagse kaarten, hooguit mooier en rijker aan detail. Het enige verschil is natuurlijk dat de hedendaagse stad er heel anders uitziet dan de stad van 350 jaar geleden. Of niet?
Een originele kaart van Haarlem uit de 17e eeuw, uitgegeven door Joan Blaeu, biedt u de kans om kennis te maken met het Haarlem uit de Gouden Eeuw. Zoek uw weg met deze kaart naar allerlei locaties, waar u vragen beantwoordt of opdrachten uitvoert.

De basisset voor 1 tot 5 personen kost € 37,50 (incl. btw). De extra sets kosten € 24,50 (incl. btw) per stuk.

U kunt dit ook rechtstreeks bestellen op www.stadsganzenbord.nlOfferte aanvragen
Stadsganzenbord Haarlem
ca. 2 uur

ca € 8,50 p.p. incl. BTW

Materialen (17e eeuwse plattegrond A3, pen, dobbelsteen, vragenlijs)
minimaal 8 personen.

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Stadsganzenbord Haarlem – puzzeltocht