Stadsganzenbord Delft – puzzeltocht in Delft

Gewapend met een 17e-eeuwse plattegrond maakt u een avontuurlijke puzzeltocht door het prachtige Delft. Na koffie met gebak zijn er tijdens de wandeling verschillende opdrachten die uitgevoerd moeten worden. De avontuurlijkste puzzeltocht in Delft.

Kunt u uw weg vinden in het Delft van Johannes Vermeer? Of anders gezegd, zou Johannes Vermeer de weg kunnen vinden in het Delft van nu? Aan de hand van een originele plattegrond uit de 17e eeuw zult u zien dat het stratenplan van Delft nauwelijks veranderd is. Het moet mogelijk zijn om uw weg te vinden aan de hand van vele oriëntatiepunten uit het verleden. Maar onderweg zult u talloze details op de kaart tegenkomen die u zullen verbazen. Wilt u een actief en leuk uitje in Delft in de buitenlucht doen? Kies dan voor het Stadsganzenbord Delft.

In 1649 werd een dik en groot boek uitgegeven: het Tooneel der Steden, gevuld met plattegronden van Joan Blaeu. Deze plattegronden bevatten een rijkdom aan details: ieder huisje en zeker ieder groter gebouw is in detail te zien en zelfs het kleinste steegje is terug te vinden. Wie in de 21ste eeuw door Delft wandelt aan de hand van de kaart van Blaeu kan zich makkelijk een beeld vormen van het Delft van Vermeer. Er is voldoende blijven staan om ook daadwerkelijk met een kaart uit de 17e eeuw uw weg te vinden.

De basisset voor 1 tot 5 personen kost € 37,50 (incl. btw). De extra sets kosten € 24,50 (incl. btw) per stuk.
Dit arrangement is ook verkrijgbaar in het Engels!

U kunt ook rechtstreeks bestellen op www.stadsganzenbord.nlOfferte aanvragen
Stadsganzenbord Delft
ca. 2.5 uur

ca € 7,50 p.p. incl. BTW

1 plattegrond per subgroep, vragenlijst, koffie met gebak
minimaal 8 personen. Bij kleinere groepen meerprijs. Uitbreiding: u kunt dit arrangement uitstekend combineren met een lunch.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Stadsganzenbord Delft – puzzeltocht