Wolkerswandeling: Het Leiden van Jan Wolkers

Themawandeling met gids in Leiden

De jeugdjaren van Jan Wolkers lagen in Leiden en Oegstgeest. De Wolkers van Kort Amerikaans zwierf door de binnenstad, hing in de oorlog stiekem een krans op bij de buste van Rembrandt en leerde tekenen bij het genootschap Ars Aemula Naturae. Tijdens de Wolkerswandeling: Het Leiden van Jan Wolkers, neemt de gids jullie mee langs al deze plekken en zal jullie ook voordragen uit het werk van de schrijver dat precies over die locatie gaat. Willen jullie de boeken werkelijk tot leven brengen, dan is deze wandeling voor jullie.

Ook is het mogelijk om deze tour op de fiets te doen. Dan kunnen jullie ook nog het Oegstgeest van Jan Wolkers verkennen. 

Wat vinden onze klanten van Groepswijzer.nl?

Tevreden over onze producten en service? Schrijf een google-review.

Alf Schneider
Alf Schneider
2021-11-08
Last week we booked a very nice chocolate workshop at 'Cacao van Jou' in Leiderdorp, were we had a very nice training on how to make bonbons and Truffles. It was fun and delicious, so when you are a bit affiliated to chocolate, you gonna enjoy it!
Veerle Wormer
Veerle Wormer
2021-11-01
Leuke activiteit als teamuitje en de organisatie is ontzettend behulpzaam + flexibel (vanuit onze kant ging er van alles mis). Dank!
Frits Biesjot
Frits Biesjot
2021-10-26
Vorige week teamuitje gehad met onze club uit Zoetermeer in den Haag: helemaal leuk!! Van alles en nog wat rond het Binnenhof: het Mauritshuis, Plein; je loopt door de geschiedenis van Nederland; en ondertussen allerlei toepasselijke vragen beantwoorden. Top!!!
Frank van Leeuwen
Frank van Leeuwen
2021-02-10
Groepswijzer.nl is specialist in Leiden. Zoekt u een bedrijfsuitje, uitje, personeelsuitje, groepsuitje, arrangement of andere activiteit dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Grondige kennis van stad en streek garandeert de kwaliteit van uw uitje: de leukste puzzeltocht, de beste restaurants, de meest originele workshops, de beste rondvaartboten, de meest gastvrije gidsen en het meeste plezier! Wij doen onze uiterste best om van uw uitstapje een gedenkwaardig evenement te maken en nodigen iedereen uit een recensie te plaatsen.