Stadswandeling muurgedichten in Leiden

Themawandeling met gids in Leiden

Tijdens de Stadswandeling Muurgedichten Leiden wordt u langs een aantal van deze gedichten geleid. De stad kent een uniek project: meer dan 120 gedichten uit alle windstreken zijn groot op muren afgebeeld. Er zijn gedichten in iedere denkbare taal. Stichting Tegenbeeld begon in 1992 met het eerste gedicht en heeft daarna flink doorgewerkt. Verwacht u niet van onze gids dat ieder gedicht wordt voorgedragen; dat vergt een onmogelijke talenkennis. Maar deze stadswandeling langs de muurgedichten is een hele bijzondere manier om kennis te maken met de stad én een bijzonder kunstproject in Leiden. Duur: 1,5 uur Aantal personen: max. 20 personen per gids.

Wat vinden onze klanten van Groepswijzer.nl?

Tevreden over onze producten en service? Schrijf een google-review.

Alf Schneider
Alf Schneider
2021-11-08
Last week we booked a very nice chocolate workshop at 'Cacao van Jou' in Leiderdorp, were we had a very nice training on how to make bonbons and Truffles. It was fun and delicious, so when you are a bit affiliated to chocolate, you gonna enjoy it!
Veerle Wormer
Veerle Wormer
2021-11-01
Leuke activiteit als teamuitje en de organisatie is ontzettend behulpzaam + flexibel (vanuit onze kant ging er van alles mis). Dank!
Frits Biesjot
Frits Biesjot
2021-10-26
Vorige week teamuitje gehad met onze club uit Zoetermeer in den Haag: helemaal leuk!! Van alles en nog wat rond het Binnenhof: het Mauritshuis, Plein; je loopt door de geschiedenis van Nederland; en ondertussen allerlei toepasselijke vragen beantwoorden. Top!!!
Frank van Leeuwen
Frank van Leeuwen
2021-02-10
Groepswijzer.nl is specialist in Leiden. Zoekt u een bedrijfsuitje, uitje, personeelsuitje, groepsuitje, arrangement of andere activiteit dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Grondige kennis van stad en streek garandeert de kwaliteit van uw uitje: de leukste puzzeltocht, de beste restaurants, de meest originele workshops, de beste rondvaartboten, de meest gastvrije gidsen en het meeste plezier! Wij doen onze uiterste best om van uw uitstapje een gedenkwaardig evenement te maken en nodigen iedereen uit een recensie te plaatsen.