Met je groep een stad bezoeken, maar een rondleiding met gids lijkt je niet voor iedereen geschikt? Ga het Stadsganzenbord spelen!

Wij zorgen voor een mooie, 17e-eeuwse plattegrond van Leiden of een andere stad naar jouw keuze, wij maken vragen en opdrachten en jullie gaan lekker spelen.

Vind je weg in de stad-van-nu aan de hand van de oude plattegrond. Herken je de straten nog of raak je het spoor bijster? Bestaan de oude straatnamen nog en zijn de huizen echt al zo oud?

Ben je met veel mensen? Maak kleine groepjes en ga de strijd aan met elkaar. De dobbelstenen kunnen ook nog eens bepalen of je makkelijke of liever moeilijke vragen krijgt. Wie heeft de meeste antwoorden goed? Welk groepje kan zich de ‘Winnaar van de dag’ noemen? Daar kan nog lang over nagepraat en – gelachen worden (wij zorgen natuurlijk voor een antwoordenenveloppe).

Strips Op Maat heeft speciaal voor het Stadsganzenbord de laatste opdracht geïllustreerd. Gaaf toch?! Enne, je kunt hier ook nog eens een leuke prijs mee winnen.

Stadsganzenbord is bovendien een fijn geprijsd uitje. Voor 37,50 kun je met max. 5 personen al spelen. Zeg nou eerlijk, geen geld toch?

Stadsganzenbord kun je spelen in Leiden, Haarlem, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Alkmaar, Delft, Nijmegen, Utrecht en nog meer steden!