Rembrandtwandeling Leiden: Rembrandts jeugd en opleiding tot schilder

Themawandeling met gids in Leiden

Rembrandt Amsterdams? Welnee, hij werd geboren in Leiden en hij ging hier naar school. Daar ontdekte hij dat hij aanleg had voor schilderen. Hij kreeg er zijn opleiding en vestigde zich er als volleerd schilder. Het was in Leiden dat hij werd ontdekt als veelbelovend talent door de secretaris van prins Frederik Hendrik, Constantijn Huygens. Hij was zesentwintig toen hij vertrok naar Amsterdam en toen had hij al een heel oeuvre bij elkaar geschilderd. Tijdens de Rembrandtwandeling: Rembrandts jeugd en opleiding tot schilder in Leiden, laat de gids U het Leiden in Rembrandts tijd zien. Volg in Rembrandts voetsporen: waar hij werd geboren, waar hij naar school ging en waar hij het schildersvak leerde. Waar hij zijn atelier had weten we helaas niet, maar er blijft genoeg over om een brede schets te geven van Nederlands beroemdste zoon en zijn tijd.

Wat vinden onze klanten van Groepswijzer.nl?

Tevreden over onze producten en service? Schrijf een google-review.

Alf Schneider
Alf Schneider
2021-11-08
Last week we booked a very nice chocolate workshop at 'Cacao van Jou' in Leiderdorp, were we had a very nice training on how to make bonbons and Truffles. It was fun and delicious, so when you are a bit affiliated to chocolate, you gonna enjoy it!
Veerle Wormer
Veerle Wormer
2021-11-01
Leuke activiteit als teamuitje en de organisatie is ontzettend behulpzaam + flexibel (vanuit onze kant ging er van alles mis). Dank!
Frits Biesjot
Frits Biesjot
2021-10-26
Vorige week teamuitje gehad met onze club uit Zoetermeer in den Haag: helemaal leuk!! Van alles en nog wat rond het Binnenhof: het Mauritshuis, Plein; je loopt door de geschiedenis van Nederland; en ondertussen allerlei toepasselijke vragen beantwoorden. Top!!!
Frank van Leeuwen
Frank van Leeuwen
2021-02-10
Groepswijzer.nl is specialist in Leiden. Zoekt u een bedrijfsuitje, uitje, personeelsuitje, groepsuitje, arrangement of andere activiteit dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Grondige kennis van stad en streek garandeert de kwaliteit van uw uitje: de leukste puzzeltocht, de beste restaurants, de meest originele workshops, de beste rondvaartboten, de meest gastvrije gidsen en het meeste plezier! Wij doen onze uiterste best om van uw uitstapje een gedenkwaardig evenement te maken en nodigen iedereen uit een recensie te plaatsen.