Medische wandeling Leiden

Themawandeling met gids in Leiden

In een Middeleeuwse stad als Leiden brak regelmatig de Pest uit, een dodelijke ziekte die we ook kennen onder de naam ‘De Zwarte Dood’. Wat is het verschil tussen de zwarte en de blauwe dood? En hoe zat het met die openbare snijlessen waarbij er ten overstaan van publiek in lijken werd gesneden? Wat had de Hortus Botanicus te maken met de medische wetenschap? En wie was Herman Boerhaave?
Veel vragen, het lijkt wel wetenschap, maar gelukkig zijn daar onze stadsgidsen die van alle markten thuis zijn. Zij zullen je alles uit de doeken doen nog voordat je vragen hebt gesteld.

Maak deze interessante rondleiding met gids in Leiden. Ook mooi om te combineren met een bezoek aan de Hortus Botanicus en/of Museum Boerhaave. Wij kunnen alles voor je organiseren tot een fijn programma.

Check onze website om te reserveren: groepswijzer.nl. Wie weet brengen we je daar ook op heel andere ideeën.

Wat vinden onze klanten van Groepswijzer.nl?

Tevreden over onze producten en service? Schrijf een google-review.

Alf Schneider
Alf Schneider
2021-11-08
Last week we booked a very nice chocolate workshop at 'Cacao van Jou' in Leiderdorp, were we had a very nice training on how to make bonbons and Truffles. It was fun and delicious, so when you are a bit affiliated to chocolate, you gonna enjoy it!
Veerle Wormer
Veerle Wormer
2021-11-01
Leuke activiteit als teamuitje en de organisatie is ontzettend behulpzaam + flexibel (vanuit onze kant ging er van alles mis). Dank!
Frits Biesjot
Frits Biesjot
2021-10-26
Vorige week teamuitje gehad met onze club uit Zoetermeer in den Haag: helemaal leuk!! Van alles en nog wat rond het Binnenhof: het Mauritshuis, Plein; je loopt door de geschiedenis van Nederland; en ondertussen allerlei toepasselijke vragen beantwoorden. Top!!!
Frank van Leeuwen
Frank van Leeuwen
2021-02-10
Groepswijzer.nl is specialist in Leiden. Zoekt u een bedrijfsuitje, uitje, personeelsuitje, groepsuitje, arrangement of andere activiteit dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Grondige kennis van stad en streek garandeert de kwaliteit van uw uitje: de leukste puzzeltocht, de beste restaurants, de meest originele workshops, de beste rondvaartboten, de meest gastvrije gidsen en het meeste plezier! Wij doen onze uiterste best om van uw uitstapje een gedenkwaardig evenement te maken en nodigen iedereen uit een recensie te plaatsen.