Leiden, stad van hofjes

Leiden, Themawandeling met gids in Leiden

Maar liefst 35 hofjes heeft Leiden en ze zijn bijna allemaal gewoon te bezoeken. Ooit plaatsen waar oude, arme mensen onderdak kregen als ze verder nergens terecht konden. Maar wie betaalde dat en wie bepaalde welke mensen in een hofje mochten wonen? Natuurlijk kun je op eigen gelegenheid deze vaak idyllische plekjes bezoeken, als je ze al kunt vinden, maar veel leuker is het om je te laten leiden door een van onze ervaren stadsgidsen. Zij kunnen je mooie verhalen vertellen met misschien wel de sappigste details. Ontdek onvermoede plekjes in de stad, ervaar de rust en ga even terug naar de tijd dat de hofjes gesticht werden. 

Te reserveren via: www.stadswandelingleiden.nl

Wat vinden onze klanten van Groepswijzer.nl?

Tevreden over onze producten en service? Schrijf een google-review.

Alf Schneider
Alf Schneider
2021-11-08
Last week we booked a very nice chocolate workshop at 'Cacao van Jou' in Leiderdorp, were we had a very nice training on how to make bonbons and Truffles. It was fun and delicious, so when you are a bit affiliated to chocolate, you gonna enjoy it!
Veerle Wormer
Veerle Wormer
2021-11-01
Leuke activiteit als teamuitje en de organisatie is ontzettend behulpzaam + flexibel (vanuit onze kant ging er van alles mis). Dank!
Frits Biesjot
Frits Biesjot
2021-10-26
Vorige week teamuitje gehad met onze club uit Zoetermeer in den Haag: helemaal leuk!! Van alles en nog wat rond het Binnenhof: het Mauritshuis, Plein; je loopt door de geschiedenis van Nederland; en ondertussen allerlei toepasselijke vragen beantwoorden. Top!!!
Frank van Leeuwen
Frank van Leeuwen
2021-02-10
Groepswijzer.nl is specialist in Leiden. Zoekt u een bedrijfsuitje, uitje, personeelsuitje, groepsuitje, arrangement of andere activiteit dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Grondige kennis van stad en streek garandeert de kwaliteit van uw uitje: de leukste puzzeltocht, de beste restaurants, de meest originele workshops, de beste rondvaartboten, de meest gastvrije gidsen en het meeste plezier! Wij doen onze uiterste best om van uw uitstapje een gedenkwaardig evenement te maken en nodigen iedereen uit een recensie te plaatsen.