Leiden, geboortestad van Rembrandt

Themawandeling met gids in Leiden

Rembrandt van Rijn, een van de grootste Europese schilders ooit, werd op 15 juli 1606 in Leiden geboren. Zoon van een molenaar, een na jongste van een groot gezin. Als kind werd hij naar de Latijnse school in Leiden gestuurd, die als vooropleiding gold voor een universitaire carrière. Maar de jonge Rembrandt had andere plannen: hij wilde kunstschilder worden. De rest is geschiedenis…….


Samen met een van onze ervaren stadsgidsen loop je door het Leiden uit de tijd van Rembrandt. Hoe zag de stad eruit in het begin van de 17e eeuw, waar stond het geboortehuis van de grote schilder, kijk door de raampjes van de Latijnse school en bezoek het huisje waar zijn eerste leermeester woonde en werkte. Te reserveren via Groepswijzer.nl.

Brownies en Downies High Tea

Hoe leuk is het om na afloop van een Rembrandtwandeling in Leiden een fotoshoot met je groep te doen in de stijl van de meester zelf? Ook dat kunnen wij voor je organiseren. Check onze website: https://groepswijzer.nl/groepsuitjes/in/leiden/rembrandt-fotoshoot.

Wat vinden onze klanten van Groepswijzer.nl?

Tevreden over onze producten en service? Schrijf een google-review.

Alf Schneider
Alf Schneider
2021-11-08
Last week we booked a very nice chocolate workshop at 'Cacao van Jou' in Leiderdorp, were we had a very nice training on how to make bonbons and Truffles. It was fun and delicious, so when you are a bit affiliated to chocolate, you gonna enjoy it!
Veerle Wormer
Veerle Wormer
2021-11-01
Leuke activiteit als teamuitje en de organisatie is ontzettend behulpzaam + flexibel (vanuit onze kant ging er van alles mis). Dank!
Frits Biesjot
Frits Biesjot
2021-10-26
Vorige week teamuitje gehad met onze club uit Zoetermeer in den Haag: helemaal leuk!! Van alles en nog wat rond het Binnenhof: het Mauritshuis, Plein; je loopt door de geschiedenis van Nederland; en ondertussen allerlei toepasselijke vragen beantwoorden. Top!!!
Frank van Leeuwen
Frank van Leeuwen
2021-02-10
Groepswijzer.nl is specialist in Leiden. Zoekt u een bedrijfsuitje, uitje, personeelsuitje, groepsuitje, arrangement of andere activiteit dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Grondige kennis van stad en streek garandeert de kwaliteit van uw uitje: de leukste puzzeltocht, de beste restaurants, de meest originele workshops, de beste rondvaartboten, de meest gastvrije gidsen en het meeste plezier! Wij doen onze uiterste best om van uw uitstapje een gedenkwaardig evenement te maken en nodigen iedereen uit een recensie te plaatsen.