Kerk en kroeg, een smakelijke wandeling in Leiden

Groepsuitjes, Themawandeling met gids in Leiden

In deze wandeling gaan we je laten zien dat Leiden een flink aantal oude mooie kerken kent. Tegenover de kerk was vroeger vaak een kroeg gevestigd. De lange dienst maakte tenslotte dorstig. Je bezoekt legendarische horeca-etablissementen, die hun sporen in de stad achterlieten. Wat dacht je van de Bonte Koe, de Burcht, Barrera?  Veel Leidenaars hebben daar hun liefde ontmoet. Maar wat hebben Jan Steen en de Gekroonde Liefdepoort met dit alles te maken?

Wandel mee met deze rondleiding met gids en luister naar de serieuze, ontroerende en sterke verhalen, allen met smaak opgediend.

Stadswandeling Kerk en Kroeg Leiden

Wat vinden onze klanten van Groepswijzer.nl?

Tevreden over onze producten en service? Schrijf een google-review.

Alf Schneider
Alf Schneider
2021-11-08
Last week we booked a very nice chocolate workshop at 'Cacao van Jou' in Leiderdorp, were we had a very nice training on how to make bonbons and Truffles. It was fun and delicious, so when you are a bit affiliated to chocolate, you gonna enjoy it!
Veerle Wormer
Veerle Wormer
2021-11-01
Leuke activiteit als teamuitje en de organisatie is ontzettend behulpzaam + flexibel (vanuit onze kant ging er van alles mis). Dank!
Frits Biesjot
Frits Biesjot
2021-10-26
Vorige week teamuitje gehad met onze club uit Zoetermeer in den Haag: helemaal leuk!! Van alles en nog wat rond het Binnenhof: het Mauritshuis, Plein; je loopt door de geschiedenis van Nederland; en ondertussen allerlei toepasselijke vragen beantwoorden. Top!!!
Frank van Leeuwen
Frank van Leeuwen
2021-02-10
Groepswijzer.nl is specialist in Leiden. Zoekt u een bedrijfsuitje, uitje, personeelsuitje, groepsuitje, arrangement of andere activiteit dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Grondige kennis van stad en streek garandeert de kwaliteit van uw uitje: de leukste puzzeltocht, de beste restaurants, de meest originele workshops, de beste rondvaartboten, de meest gastvrije gidsen en het meeste plezier! Wij doen onze uiterste best om van uw uitstapje een gedenkwaardig evenement te maken en nodigen iedereen uit een recensie te plaatsen.