Selecteer een pagina

VR-experience samen-thuis met collega’s in Leiden

VR-bedrijfsuitje thuis Vergaderen, borrelen en next- level gamen!

Sluit je dag of week met je collega's af met een online-vergadering onder het genot van een hapje en drankje en aansluitend een flitsende VR-experience thuis met gebruik van een hoogwaardige VR-bril.

Zin om je collega’s in deze barre tijden eens op een andere manier tegen te komen dan alleen op Zoom, Teams, Skype of Meet. In samenwerking met het Virtuorium in Leiden heeft Groepswijzer.nl een virtueel uitje “VR-experience samen-thuis met collega’s” samengesteld. Hierbij kom je elkaar in een virtuele wereld tegen door middel van een geavanceerde VR-bril. Hoe gaat een en ander in zijn werk? Voorafgaand aan deze VR-experience thuis ontvangen jij en je collega’s (tussen 15.00 en 16.00 uur) op het thuisadres een pakket met daarin een VR-bril en een borrelpakket. De keuze staat vrij om de dag of week af te sluiten met een online bijeenkomst via jullie vertrouwde online-vergadersoftware. (eventueel met inzet van onze een Brown Canvas Artist, zie extra’s) of direct door te gaan naar het sociale gedeelte. Na deze sessie start de spelleider van Virtuorium op de afgesproken tijd de VR-sessie waarbij jullie elkaar ontmoet in een virtuele wereld. Jullie zullen diverse VR games doen. Na de sessie worden de brillen weer op het thuisadres opgehaald (*2). (binnen een uur na afloop). Vergadering, VR-sessie en borrelmoment vormen samen een onvergetelijk potje teambuilding.

Mogelijke extra’s:

*1. Dag- of weekafsluiting en samenvatting met Brown Canvas Artist Gebruik je het arrangement als afsluiting van de week door middel van een online vergadering met bijvoorbeeld Zoom. Wij kunnen als extra element een ‘Brown Canvas Artist’ inzetten. Deze virtuoze kunstenaar vat jouw ervaringen voor wat betreft het online werken of het werk op zich samen met een flitsende presentatie. *2. Zelf ’s avonds verder gamen Wij bieden je de gelegenheid het VR-pakket tot en met de volgende dag op eigen gelegenheid te gebruiken. Wij komen het pakket dan de volgende dag om 10.00 uur ophalen.Offerte aanvragen
Ca. 2,5 uur

VR-bril en borrelpakket € 65 p.p. (excl. 21% btw)
Incl. halen en brengen (regio Leiden)
Extra's: Brown Artist Canvas (€ 249)
Borg: € 100 per sessie

Incl. VR-bril, online-game sessie met begeleiding en borrelpakket
2 tot 8 personen

Uitjes die ook leuk zijn

VR-experience Leiden

VR Experience Leiden

Verbazend leuk binnenuitje in de Leidse binnenstad.

Jezelf en de rest van je groep verbazen tijdens deze 'virtual-reality' ervaring. Je weet letterlijk en figuurlijk niet wat je ziet!

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

VR-experience samen-thuis met collega’s