VR Experience Leiden in Leiden

Verbazend leuk binnenuitje in de Leidse binnenstad.

Jezelf en de rest van je groep verbazen tijdens deze 'virtual-reality' ervaring. Je weet letterlijk en figuurlijk niet wat je ziet!

Op zoek naar een innovatief verrassend groepsuitje in de Leidse binnenstad? Deze Virtual Reality, VR experience Leiden is ideaal om als groep gezamenlijk af te reizen naar een andere realiteit. Met technologie je brein verbazen met een werkelijkheid die echter is dan echt. Bekijk andere plekken op de wereld zonder er te zijn. Betreed een hele nieuwe wereld waar je iets unieks meemaakt. Ontmoet mensen die je anders nooit zou kunnen zien. Voel echt de interactie met anderen, waar deze ook zijn.

Dit is echt een uniek uitje en is leuk voor jong en oud. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. In de VR-experience kun je kiezen uit een keur aan virtuele ervaringen. Van sport tot natuur, van boogschieten tot zombies bevechten. Of doe een VR escape room. Je probeert samen in een race tegen de klok bij de uitgang te komen.

Er is een welkomstdrankje inbegrepen. Vanzelfsprekend is het mogelijk een aanvullend arrangement te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Ook mogelijk in het Engels.

 Offerte aanvragen
Vanaf 60 minuten

Vanaf € 20 p.p. excl. 21% BTW
Arrangementen incl. drankjes op aanvraag.

Alle state of the art VR-faciliteiten die nodig zijn voor de beste virtuele ervaring
8 tot 14 personen

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Uitjes die ook leuk zijn

Escape in the City in Leiden

Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje!

De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen uit de stad Leiden!

Silent Disco City Tour

Maak op een vrolijke en spontane manier kennis met Leiden

De Silent Disco City Tour is een stadstour in een nieuw jasje! Laat je verrassen door een anderhalf uur durende tour door de binnenstad van Leiden.

Groepsuitje Leiden betrapt!

Leiden betrapt! - paparazzi

Citygame: Wie is de beste paparazzo?

Fotografeer de locaties van sensationele gebeurtenissen! Maar zorg er voor dat je niet wordt betrapt!

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

VR Experience Leiden