Tapas workshop nabij Leiden in Leiden

Zelf de meest heerlijke tapas maken!

Een tapa is de aanduiding voor een Spaans aperitiefhapje. Traditioneel is een tapa een eetlustopwekkend hapje dat in Spaanse cafés bij een alcoholhoudend drankje wordt genuttigd. Tijdens deze workshop maken jullie zelf een heerlijke tapas maaltijd. Uiteraard gaan jullie daar ook zelf van genieten

De altijd drukke en gezellige tapasbars zijn voor de Spanjaarden een sociaal gelegenheid waar me elkaar spreekt onder het genot van de hapjes en een drankje.
Op een gezellige locatie in Leiderdorp doe je met je groep deze tapas workshop. Jullie gaan onder professionele begeleiding gezamenlijk 8 heerlijke tapas maken. Per groepje maken jullie er een aantal. Jullie maken onder andere; Albongidas (gehaktballetjes in tomatensaus), sardientjes met chorizo en gevulde champignons. Daarnaast is er ook kruidenbrood met gegrilde courgette en geitenkaas en een tomatensalade. Tenslotte bereiden jullie ook een groentestoofschotel, aardappel gratin taartjes en een heerlijk chocolade dessert. De workshop duurt ca 2 uur. Daarna schuiven jullie aan tafel en genieten jullie van de heerlijke maaltijd die jullie samen heeft klaargemaakt.

Na afloop ontvangen jullie een kopje koffie of verse thee met een bonbon.Offerte aanvragen
Tapas workshop
4 uur

Prijs van 8-30 personen € 65,00 pp incl. drankjes en inclusief 9% BTW.
De workshop duurt 2 uur en het daarop volgende tapas buffet 2 uur.

begeleiding, tapas, bier/wijn/fris/sap, koffie/thee met bonbon
minimaal 8 en maximaal 30

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Tapas workshop nabij Leiden