Stadswandeling Leiden met bierbrouwerijbezoek in Leiden

Wandelen, rondleiding en bier proeven in brouwerij

Leer de stad en haar bier kennen. Combineer een stadswandeling afsluiten met een rondleiding en proeverij bij een bier brouwerij in Leiden.

Deze stadswandeling met bierbrouwerijbezoek start op de door u gewenste locatie in de Leidse binnenstad. Onze enthousiaste gids leidt u vervolgens rond door de binnenstad. U maakt een speciale wandeling met als onderwerp de rijke bierhistorie van de Leidse binnenstad. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een algemeen historische wandeling of een ander thema. De gids zet u aan het eind van de wandeling af bij de brouwerij. Hier ontvangt u vervolgens een rondleiding. Tijdens de rondleiding in de Brouwerij krijgt u meer te horen over de brouwerij, de ingrediënten, de filosofie en het bierbrouwproces. Na de rondleiding  kunt u genieten van een proeverij van vier bieren en een aantal heerlijke bijpassende hapjes.

ProKwadraat-Groepswijzer.nl organiseert onder de naam Bierwandeling.nl jaarlijks een aantal bierevenementen in Leiden. In januari het Winterbierfestival, in maart de Proeftocht, in april de Lentebierwandeling, in juni de Zomerbiervaart en in november de Bokkenwandeling. Dit zijn geen groepsuitjes maar evenementen waarop u individueel of met een klein groepje kunt inschrijven.Offerte aanvragen
3,5 uur

€ 31,00 (excl. btw)

rondleiding met gids, rondleiding brouwerij, bierproeverij brouwerij met diverse hapjes
Minimaal 12 personen

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Stadswandeling Leiden met bierbrouwerijbezoek