Stadswandeling Leiden met bierbrouwerijbezoek in Leiden

Wandelen, rondleiding en bier proeven in brouwerij

Leer de stad en haar bier kennen. Combineer een stadswandeling afsluiten met een rondleiding en proeverij bij een bier brouwerij in Leiden.

Deze stadswandeling met bierbrouwerijbezoek start op de door jullie gewenste locatie in de Leidse binnenstad. Onze enthousiaste gids leidt jullie vervolgens rond door de binnenstad. Jullie maken een speciale wandeling met als onderwerp de rijke bierhistorie van de Leidse binnenstad. Maar jullie kunnen natuurlijk ook kiezen voor een algemeen historische wandeling of een ander thema. De gids zet jullie aan het eind van de wandeling af bij de brouwerij. Hier krijgen jullie vervolgens een rondleiding. Tijdens de rondleiding in de Brouwerij krijgen jullie meer te horen over de brouwerij, de ingrediënten, de filosofie en het bierbrouwproces. Daarna  kunnen jullie genieten van een proeverij van vier bieren en een aantal heerlijke bijpassende hapjes.

ProKwadraat-Groepswijzer.nl organiseert onder de naam Bierwandeling.nl jaarlijks een aantal bierevenementen in Leiden. In januari het Winterbierfestival, in maart de Jeneverwandeling in april de Lentebierwandeling, in juli de Zomerbierwandeling en in november de Bokkenwandeling. Dit zijn geen groepsuitjes maar evenementen waarop je individueel of met een klein groepje kunt inschrijven.Offerte aanvragen
3,5 uur

€ 31,00 (excl. btw)

rondleiding met gids, rondleiding brouwerij, bierproeverij brouwerij met diverse hapjes
Minimaal 12 personen

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Uitjes die ook leuk zijn

Stadswandeling bier en bierproeverij

een historische stadswandeling door Leiden over bier en daarna bier proeven

Een stadswandeling Leiden door de tijd dat bier bij het ontbijt werd gedronken met een afsluitende bierproeverij.

Bierwandeling op eigen datum

bierproefwandeling door Leiden langs vijf cafés

Ontdek de stad Leiden en haar cafés met deze bierwandeling en proef vijf verschillende bieren in vijf cafés.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Stadswandeling Leiden met bierbrouwerijbezoek