Stadsarrangement Leiden in Leiden

Best of Leiden - Ontdek alle highlights van de Sleutelstad

Ontdek Leiden met een compleet arrangement, waarin een stadswandeling met gids en een heerlijke rondvaart afgewisseld door koffie/thee. Na afloop is ook een fijne lunch inbegrepen.

Ben je op zoek naar het meest complete stadsarrangement waarbij je de hoogtepunten van de stad wilt ontdekken, dan is het Stadsarrangement een goede keuze. Je begint het stadsarrangement Leiden met een kopje koffie/thee en gebak. Vervolgens maak je een stadswandeling onder leiding van een professionele gids door de binnenstad van Leiden. De gids neemt je mee naar unieke plekjes in de stad waar je zelf niet snel komt. Je treedt in de voetsporen van de jonge Rembrandt en ontdekt de rust en schoonheid van de talloze hofjes. Je hoort de verhalen van de bewogen geschiedenis van deze stad. Na de wandeling geniet je van een uitgebreide lunch in een door Groepswijzer.nl geselecteerd restaurant in het hart van de stad. Na de lunch geniet je van het uitzicht op de Leidse binnenstad vanaf de grachten en singels in een mooie open sloep.Offerte aanvragen
Uitzicht Burcht vanaf Stadhuistoren Leiden
4 uur

8 tot 12 personen € 62,50 (excl. btw) p.p.
12 tot 20 personen € 57,50 (excl. btw) p.p.
20 tot 50 personen € 55 (excl. btw) p.p.
Meer dan 50 prijs op aanvraag.

Koffie met gebak, stadswandeling met gids, lunch en rondvaart
Vanaf 8 personen (meer dan 25 personen prijs op aanvraag)

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Uitjes die ook leuk zijn

Leer Leiden kennen

Wanden, varen en naar het café

Ontdek de Sleutelstad met een leuk afwisselend programma waarbij jullie de stad echt leren kennen.

Academisch arrangement

de Hortus Botanicus, het Japanmuseum SieboldHuis en een academische stadswandeling - groepsuitje Leiden

Tijdens het Academisch arrangement maken jullie kennis met Leiden als universiteitsstad. Zo bezoeken jullie de botanische tuin van de Universiteit en verkennen jullie de stad door middel van een stadswandeling Leiden met gids.

Stadsganzenbord Leiden - puzzeltocht

avontuurlijk speurtocht door de Leidse binnenstad

Tijdens dit arrangement verken je Leiden met een plattegrond uit de 17e eeuw. Je ontdekt dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is en je komt veel te weten over de Gouden Eeuw van Leiden. Stadsganzenbord Leiden is de avontuurlijkste puzzeltocht in Leiden.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Stadsarrangement Leiden