Stadsarrangement Leiden in Leiden

Best of Leiden - Ontdek alle highlights van de Sleutelstad

Ben je op zoek naar het meest complete stadsarrangement waarbij je de hoogtepunten van de stad wilt ontdekken dan is het Stadsarrangement een goede keuze.

Je begint het stadsarrangement Leiden met een kopje koffie/thee en gebak. Vervolgens maak je een stadswandeling onder leiding van een professionele gids door de binnenstad van Leiden. De gids neemt je mee naar unieke plekjes in de stad waar je zelf niet snel komt.  Je treedt in de voetsporen van de jonge Rembrandt en ontdekt de rust en schoonheid van de talloze hofjes. Je hoort de verhalen van de bewogen geschiedenis van deze historische stad. Na de wandeling geniet je van een uitgebreide lunch in een door Groepswijzer.nl geselecteerd restaurant in het hart van de stad. Na de lunch geniet je van het uitzicht op de Leidse binnenstad vanaf de grachten en singels in een mooie open sloep.

 

Uitjes die ook leuk zijn

leer-leiden-kennen

Leer Leiden kennen

Wanden, varen en naar het café

Ontdek de Sleutelstad met een leuk afwisselend programma waarbij u de stad echt leert kennen.

Academisch arrangement

de Hortus Botanicus, SieboldHuis en een academische stadswandeling - groepsuitje Leiden

Tijdens het Academisch arrangement maakt u kennis met Leiden als universiteitsstad. Zo bezoekt u de botanische tuin van de Universiteit en verkent u de stad door middel van een stadswandeling Leiden met gids.

stadsganzenbord leiden

Stadsganzenbord Leiden - puzzeltocht

avontuurlijk speurtocht door de Leidse binnenstad

Tijdens dit arrangement verkent u Leiden met een plattegrond uit de 17e eeuw. U ontdekt dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is en u komt veel te weten over de Gouden Eeuw van Leiden. Stadsganzenbord Leiden is de avontuurlijkste puzzeltocht in Leiden.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Stadsarrangement Leiden