Speedpainting schilderworkshop Leiden in Leiden

De speedpainting schilderworkshop is meer dan schilderen alleen, het doet ook een beroep op het improvisatievermogen van zowel het individu als de groep. Communiceren met elkaar door middel van verf!

Speedpainting is niet alleen schilderen, ook aspecten als iemands karaktertrekken komen tijdens deze workshop al snel naar boven. De SPEEDPAINTING workshop doet een beroep op de creatieve vaardigheden en het improvisatievermogen van zowel het individu als de groep. De deelnemers leren op een andere manier naar de dingen te kijken. De blik verruimen. Groepsgewijs snel leren denken en handelen. Communiceren met elkaar d.m.v. verf.
En het eindresultaat krijgt u vanzelfsprekend mee naar huis: Schilderijen die een plekje kunnen krijgen in bedrijf of verenigingsgebouw!

Voor ieder bedrijfsuitje Leiden of ander groepsuitje Leiden biedt Groepswijzer.nl de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht of een speurtocht, een stadswandeling Leiden, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart Leiden, een proeverij of ander culinair genoegen.


Offerte aanvragen
1,5 uur

10 t/m 19 personen: € 43,00 p.p. excl. BTW
20 t/m 29 personen: € 36,50 p.p. excl. BTW
30 t/m 44 personen: € 30,00 p.p. excl. BTW
45 t/m 59 personen: € 27,00 p.p. excl. BTW
60 personen of meer: € 24,50 p.p. excl. BTW

Doeken van 90 x 120 cm, verf en gebruik van kwasten en schorten, koffie/thee, begeleiding
minimaal 10 personen

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Speedpainting schilderworkshop Leiden