Rembrandtwandeling Leiden in Leiden

Stap in de voetsporen van de jonge Rembrandt in zijn geboortestad Leiden.

Onze enthousiaste en deskundige gids neemt uw graag mee voor een Rembrandtwandeling door de Leidse binnenstad. De stad waar Rembrandt zijn jeugd doorbracht, hij het schildersvak leerde en het licht zag.

Wij nemen uw graag mee voor een Rembrandtwandeling door de geboortestad van de beroemdste schilder ter wereld: Rembrandt van Rijn. Leiden, de stad waar Rembrandt zijn jeugd doorbracht en waar hij het schildersvak leerde. Tijdens de wandeling ziet u het prachtig bewaard gebleven centrum van Leiden, de rivier waaraan Rembrandt zijn achternaam dankt, de plek waar hij geboren is, de plek waar de molen van zijn vader stond. Door steegjes en langs grachten gaat u op weg naar de Latijnse school, het atelier van zijn eerste leermeester. U passeert het academiegebouw van de Leidse Universiteit waar Rembrandt als student stond ingeschreven.  Kortom Leiden door de ogen van Rembrandt: mooier kan het nooit zijn!

Wanneer u de wandeling in de middag doet, brengt u een bezoek aan de Rembrandt Studio. Als u in de ochtend wandelt zijn er kosten aan het bezoek verbonden en moet navraag gedaan worden of de Studio open is voor bezoek.

Tip 1: Deze Rembrandwandeling Leiden is natuurlijk heel goed te combineren met een bezoek aan Museum De Lakenhal waar u werken van deze schilder kan bewonderen. Tip 2: Laat u op de foto zetten in de stijl en licht van Rembrandt tijdens de Rembrandt Fotoshoot

De Rembrandtwandeling is beschikbaar in Nederlands, Engels, Duits, Frans en … Leids!

Groepswijzer.nl biedt ook nog andere wandelingen aan, vanzelfsprekend kunt u ook daar een keuze uit maken.Offerte aanvragen
Lakenhal Leiden, Rembrandtwandeling
1,5 uur

1,5 uur € 102,50 excl. 21% BTW

Excl.: € 15,00 boekingskosten

Incl.: professionele gids en bezoek Rembrandt Studio
max. 20 personen per gids.

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Uitjes die ook leuk zijn

Stadswandeling Leiden met gids

Een stadswandeling Leiden met gids in diverse talen en thema's

Maak tijdens een stadswandeling Leiden kennis met de mooiste plekjes van Leiden en hun verhalen! Onze enthousiaste gidsen nemen u mee voor een rondleiding door de sleutelstad.

rembrandt-fotoshoot-gezin

Rembrandt fotoshoot

Laat je op de foto zetten met licht in de stijl van Rembrandt

Ga op de foto met licht in de stijl van Rembrandt tijdens de Rembrandt fotoshoot. De fotograaf zet u en uw gezelschap op een bijzondere manier op de foto.

stadsganzenbord leiden

Stadsganzenbord Leiden - puzzeltocht

avontuurlijk speurtocht door de Leidse binnenstad

Tijdens dit arrangement verkent u Leiden met een plattegrond uit de 17e eeuw. U ontdekt dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is en u komt veel te weten over de Gouden Eeuw van Leiden. Stadsganzenbord Leiden is de avontuurlijkste puzzeltocht in Leiden.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Rembrandtwandeling Leiden