Ludieke Leidsûh Inburgerrringscurrrsûs in Leiden

Word in één uurrr een echte Leienaar...

Een spoedcursus Leids gecombineerd met informatie over de Sleutelstad en een aantal Leidse liedjes. Optioneel met zanger en accordeonist.

Iedereen is welkom in Leiden, ingeburgerd of niet. Maar de Leidse inburgeringscursus is wel een heel vermakelijke manier om Leiden te leren kennen. Het is natuurlijk niet zo dat je Leiden niet in mag als je niet ingeburgerd bent; iedereen is altijd van harte welkom. Leiden staat o.a. al eeuwen bekend als Stad van Vluchtelingen. Maar… als je ingeburgerd bent val je misschien wat minder op. Dan kun je je misschien verstaanbaar maken of in ieder geval de Leienaar met zijn rrrollende R verstaan. En dan snap je wat hutspot en 3 oktober met elkaar te maken hebben.

Je komt met je groep samen in een Leidse horeca gelegenheid, waar jullie onder het genot van een drankje en een hapje alles te horen krijgt over de Leidse geschiedenis en volkscultuur. Maar jullie luisteren niet alleen; natuurlijk oefenen jullie ook in de uitspraak van het Leidse woord met 4 W’s en jullie mogen je wijden aan de Leidse liedkunst.

Na afloop wordt met een heus examen jullie kennis en uitspraak getest en volgt bij een voldoende de uitreiking van een certificaat! Jullie mogen je dan een echte Leidenaar noemen.

Optioneel: De inburgeringscursus wordt nog leuker met live-optreden van een duo dat de Leidse Liedjes live van muzikale ondersteuning voorziet.Offerte aanvragen
1 uurrr

Staffel zonder live-muziek:
15 tot 20 personen € 24,75 (excl. btw) p.p.
20 tot 30 personen € 22,75 (excl. btw) p.p.
Meer dan 30 personen € 19,95 (excl. btw) p.p.

Staffel met live-muziek:
15 tot 20 personen € 39,95 (excl. btw) p.p.
20 tot 30 personen € 34,75 (excl. btw) p.p.
Meer dan 30 personen € 32,50 (excl. btw) p.p.

Cursusleider/gids, twee consumpties, bittergarnituur, certificaat (Optioneel: live muziek zanger en accordeonist)
Minimaal 15

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Uitjes die ook leuk zijn

Broodje Aap wandeling Leiden

waar of niet waar?

Broodje aap-verhalen, verhalen die al eeuwen de ronde doen, maar eigenlijk niet waar zijn... Ook in Leiden zijn ze te vinden. Maar kun je ze herkennen? Een ludieke stadswandeling Leiden

smartlappen meezingsessie

Smartlappen zingen

smartlappen zingen in Leiden de geboortestad van de Zangeres zonder Naam

Waar kun je beter smartlappen zingen dan in Leiden, de geboorteplaats van Mary Servaes-Beij, beter bekend als de Zangeres zonder Naam. Leer smartlappen zingen onder begeleiding van een presentator/dirigent en een virtuoze accordeonist van de meezingsessie is een oergezellig café in de Leidse binnenstad.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Ludieke Leidsûh Inburgerrringscurrrsûs