Lekker Leids Maritiem, culinaire rondvaart in Leiden

drie gangen, drie restaurants, een rondvaart en een stadswandeling

Tijdens het Lekker Leids Maritiem arrangement verkent u Leiden met een culinaire rondvaart door de prachtige grachten en singels en stadswandeling met gids wandeling. U geniet tijdens arrangement van een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht in drie restaurants.

Wilt u een culinaire ervaring en tegelijk iets van de stad zien, maar heeft u geen zin om veel te wandelen? Dan is Lekker Leids Maritiem, culinaire rondvaart precies wat u zoekt!
Op een sfeervolle locatie wordt u ontvangen met een voorgerecht en een drankje. In de buurt van het restaurant ligt een open rondvaartboot voor u klaar. Gedurende een uur maakt u een rondvaart door de prachtige grachten en singels van Leiden. En mocht u een frisse avond treffen dan heeft elke boot fleece dekentjes aan boord.
Als u uitgestapt bent loopt u op eigen gelegenheid (routebeschrijving) naar het tweede restaurant waar u het hoofdgerecht geniet. Dan haalt één van onze gidsen u op voor een stadswandeling door de historische binnenstad van Leiden.Onze gids laat u de mooiste plekjes onderweg zien. Hij brengt u naar het derde restaurant waar u van uw dessert geniet.

Lekker Leids maritiem is een Culivaart Leiden incl. een stadswandeling. Tegen een meerprijs kunt u een overdekte boot reserveren. 

 Offerte aanvragen
lekker Leids Maritiem
ca. 5 uur

€76,50 p.p. ex. 9% BTW

Voor-, hoofd- en nagerecht, rondvaart, stadswandeling Leiden, 1 drankje bij voorgerecht.
minimaal 12 personen.

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Lekker Leids Maritiem, culinaire rondvaart