Lekker Leids Maritiem, culinaire rondvaart in Leiden

drie gangen, drie restaurants, een rondvaart en een stadswandeling

Wil je een culinaire ervaring en tegelijk iets van de stad zien, maar heb je geen zin om veel te wandelen? Dan is Lekker Leids Maritiem, culinaire rondvaart precies wat je zoekt!
Op een sfeervolle locatie word je met je groep ontvangen met een voorgerecht en een drankje. In de buurt van het restaurant ligt een open rondvaartboot voor jullie klaar. Gedurende een uur maken jullie een rondvaart door de prachtige grachten en singels van Leiden. En mochten jullie een frisse avond treffen dan heeft elke boot fleece dekentjes aan boord.
Als jullie uitgestapt zijn lopen jullie op eigen gelegenheid (routebeschrijving) naar het tweede restaurant waar jullie het hoofdgerecht genieten. Dan haalt één van onze gidsen jullie op voor een stadswandeling door de historische binnenstad van Leiden. Onze gids laat jullie de mooiste plekjes onderweg zien. Hij/zij brengt jullie naar het derde restaurant waar jullie van het dessert genieten.

Lekker Leids maritiem is een Culivaart Leiden incl. een stadswandeling. Tegen een meerprijs kun je een overdekte boot reserveren. 

Je kunt ook dit arrangement ook zonder rondvaart boeken als Lekker Leids, culinaire wandeling.

 

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Lekker Leids Maritiem, culinaire rondvaart