Lekker Leids, culinaire wandeling Leiden in Leiden

culinaire stadswandeling Leiden met gids met drie gangen in drie restaurants

De smakelijkste stadstour van Leiden! Maak tijdens een stadswandeling kennis met de historie van de prachtige binnenstad van Leiden en geniet van de culinaire hoogstandjes van 3 toprestaurants.

Lekker Leids, een culinaire wandeling door Leiden is de smakelijkste stadstour van Leiden! U maakt kennis met de historie van de prachtige binnenstad van Leiden. En gelijktijdig geniet u onderweg van een smakelijk diner in drie restaurants.

Op een sfeervolle locatie wordt u ontvangen met een drankje. U gaat hier aan tafel voor een voorgerecht. Vervolgens trekt u de stad in onder leiding van een van onze enthousiaste stadsgidsen. Hij/zij laat u kennismaken met de roemrijke geschiedenis van de Leidse binnenstad. U passeert ongetwijfeld het Leidse Stadhuis met zijn fraaie gevel aan de Breestraat en de Pieterskerk in de eeuwenoude Pieterswijk. Ooit heeft naast de kerk ook nog een hoge klokkentoren gestaan. Dit kunt u nog zien aan de naam van de straat: Klokstraat.
U onderbreekt de wandeling voor een hoofdgerecht (waar ook de gids bij aanschuift) en eindigt bij een sfeervolle locatie voor een heerlijk dessert.

Wij maken gebruik van verschillende goede restaurants. Het is afhankelijk van de beschikbaarheid op de datum van uw uitje welke restaurants u gaat bezoeken.Offerte aanvragen
Lekker Leids
4,5 uur

€ 62,50 p.p. excl. BTW

Voor-, hoofd- en nagerecht, 1 drankje bij voorgerecht, begeleide wandeling
min. 10 personen

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Lekker Leids, culinaire wandeling Leiden