Stadsganzenbord Leiden – puzzeltocht in Leiden

avontuurlijk speurtocht door de Leidse binnenstad

Tijdens dit arrangement verkent u Leiden met een plattegrond uit de 17e eeuw. U ontdekt dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is en u komt veel te weten over de Gouden Eeuw van Leiden. Stadsganzenbord Leiden is de avontuurlijkste puzzeltocht in Leiden.

Zou Rembrandt van Rijn zich kunnen oriënteren in Leiden zoals het er nu uitziet? Onze originele plattegrond uit de 17e eeuw geeft aan dat het stratenplan door de jaren heen nauwelijks veranderd is. Reis langs vele herkenbare plekken en ontdek wat er allemaal verschillend of gelijk gebleven is! Ontdek meer over de Gouden Eeuw van Leiden, zoals je nooit eerder had kunnen doen. Splits teams op om samen met een origineel stadsplattegrond op pad te gaan. Beantwoord vragen en voer opdrachten uit terwijl je meer leert over het verleden van Leiden. Dit arrangement is ook beschikbaar in het Engels! Lat je betoveren door het avontuur dat wacht!

Voor het Stadsganzenbord kunt u ook terecht in onze webshop: puzzeltocht Leiden. Wij versturen het spel als en brievenbuspakket. 

Wilt u het Stadsganzenbord uitbreiden met vooraf, tussendoor of achteraf koffie met gebak, lunch of een borrelstop dan kunt u dat aangeven in het formulier. Wij stellen dan een vrijblijvende offerte voor u op!Offerte aanvragen
stadsganzenbord leiden
ca. 2,5 uur

ca. € 8,50 (excl. btw) pp

Materialen (17e eeuwse plattegrond A3, pen, dobbelsteen, vragenlijs)
minimaal 8 personen.

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Uitjes die ook leuk zijn

Broodje Aap Leiden - stadswandeling

waar of niet waar?

Broodje aap-verhalen, verhalen die al eeuwen de ronde doen, maar eigenlijk niet waar zijn... Ook in Leiden zijn ze te vinden. Maar kunt u ze herkennen? Een ludieke stadswandeling Leiden

Groepsuitje Leiden betrapt!

Leiden betrapt! - paparazzi

Citygame: Wie is de beste paparazzo?

Fotografeer de locaties van sensationele gebeurtenissen! Maar zorg er voor dat je niet wordt betrapt!

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Stadsganzenbord Leiden – puzzeltocht