Familiedag Leiden in Leiden

koffie met gebak, een rondvaart, een lunch en een Stadsganzenbord Leiden

Een gezellige familiedag voor alle generaties met een rondvaart, koffietafel en een puzzeltocht in Leiden. En natuurlijk alle gelegenheid om eens gezellig bij te praten.

Is je familie uitgewaaierd over het land? Tijd om elkaar weer te zien en bij te praten? In Leiden kun je op je gemak opa en oma, broers en zussen, kinderen en kleinkinderen ontvangen. Wij hebben een ontspannen dag voor jullie samengesteld, die voor elk wat wils biedt. Activiteit en gezelligheid vullen elkaar moeiteloos aan.

Jullie beginnen met koffie met gebak (voor de kinderen staat er uiteraard een frisdrank klaar). Vervolgens schepen jullie met het hele gezelschap in op een open sloep voor een rondvaart Leiden door de grachten en singels. Daarna kunnen jullie genieten van een smakelijke koffietafel, waarna jullie het Stadsganzenbord gaan spelen, de puzzeltocht voor alle leeftijden, die jullie met een andere blik naar Leiden laat kijken.

Dit is maar een idee. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de volgorde van al deze leuke activiteiten om te wisselen. Of een andere activiteit aan te vragen. Wij hebben met onze bijna 20 jaar ervaring en ons grote netwerk alles in huis om voor jullie een super gezellig Dagje Leiden te organiseren. Daarmee nemen we een hoop zorg uit handen, zodat jullie allemaal alleen maar hoeven te genieten. Bel of mail ons, we zitten er voor klaar om aan de slag te gaan.

 Offerte aanvragen
ca. 5 uur

€ 61,- p.p. excl. BTW

koffie met gebak, rondvaart, koffietafel, puzzeltocht Stadsganzenbord Leiden
Minimaal 15 personen.

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Familiedag Leiden