Selecteer een pagina

Eten en weten (dinerquiz) in Leiden

quizzen tussen de gangen door

De dinerquiz, een combinatie van een twee gangen diner afgewisseld met een onderhoudende en zeer vermakelijke quiz in een prima restaurant in Leiden of een andere stad naar keuze.

De eten en weten dinerquiz is een leuk avondvullend programma. Uw groep wordt verwelkomd in een aparte ruimte in een Leids restaurant/eetcafé. U begint hier met een welkomstdrankje met een begeleidend hapje. U kunt uw groep van te voren in teams verdelen of onze spelleider verdeelt uw groep op dat moment in teams. Hierna gaat u aan de slag! Er zijn verschillende vragenrondes, die zodanig zijn dat iedereen kans maakt een onderwerp te treffen dat hem/haar ligt. Na een paar rondes onderbreekt u de quiz voor het hoofdgerecht, en nog iets later voor het nagerecht. U kunt dan even bijkomen van het stevige denkwerk en de innerlijke mens versterken. Na het nagerecht volgt de laatste ronde en is het einde van de dinerquiz, welk team gaat met de eer en de fraaie oorkonde naar huis?Offerte aanvragen
eten is weten dinerquiz
ca. 3 uur

€ 54,50 p.p. excl. btw (afhankelijk van de gekozen datum kan zaalhuur berekend worden)

begeleide quiz, bittergarnituur, hoofd-, en nagerecht per persoon en een oorkonde en een ludieke prijs voor het winnende team.
minimaal 15 personen.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Eten en weten (dinerquiz)