Eten en weten (dinerquiz) in Leiden

quizzen tussen de gangen door

De dinerquiz, een combinatie van een twee gangen diner afgewisseld met een onderhoudende en zeer vermakelijke quiz in een prima restaurant in Leiden of een andere stad naar keuze.

De eten en weten dinerquiz is een leuk avondvullend programma. Je groep wordt verwelkomd in een aparte ruimte in een Leids restaurant/eetcafé. Jullie beginnen hier met een welkomstdrankje met een begeleidend hapje. Je kunt je groep van te voren in teams verdelen of onze spelleider verdeelt je groep ter plekke in teams. Hierna gaan jullie aan de slag! Er zijn verschillende vragenrondes, die zodanig zijn dat iedereen kans maakt een onderwerp te treffen dat hem/haar ligt. Na een paar rondes wordt de quiz onderbroken voor het hoofdgerecht, en nog iets later voor het nagerecht. Jullie kunnen dan even bijkomen van het stevige denkwerk en de innerlijke mens versterken. Na het nagerecht volgt de laatste ronde en is het einde van de dinerquiz: welk team gaat met de eer en de fraaie oorkonde naar huis? Het minimaal aantal deelnemers is 25 personen. Zijn jullie met minder personen, dan betalen jullie toch voor 25 personen.Offerte aanvragen
eten is weten dinerquiz
ca. 3 uur

€ 64,75 p.p. excl. btw (afhankelijk van de gekozen datum kan zaalhuur berekend worden)

begeleide quiz, bittergarnituur, hoofd-, en nagerecht per persoon en een oorkonde en een ludieke prijs voor het winnende team.
minimaal 25 personen.

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Eten en weten (dinerquiz)