Drie gangen zang in Leiden – meezingdiner in Leiden

Meezingen met volle mond toegestaan!

In de meezing-trend die Nederland overspoelt biedt Groepswijzer.nl een heel eigen arrangement aan. Tijdens een heerlijk diner in Leiden kunnen jullie uit volle borst meezingen met De Slechte Band.

Meezingen… niets zo heerlijk en ontspannend als meezingen met een strakke band die maat en melodie houdt, zodat je je daar niet over hoeft te bekommeren. In de meezing-trend die Nederland overspoelt biedt Groepswijzer.nl een heel eigen arrangement: een meezingdiner. Jouw groep geniet van een uitgebreid drie-gangen diner op een prachtige locatie. Jullie culinaire ervaring wordt regelmatig onderbroken door het optreden van De Slechte Band, maar wel zo dat jullie niet met volle mond hoeft mee te zingen. De Slechte Band (lokaal zeer bekend) biedt een scala aan liedjes en songs, van levenslied tot kampvuurklassiekers. Jullie krijgt een songbook aangeboden, zodat jullie het lied dat jullie op het lijf geschreven is uit kunnen zoeken. De Slechte Band geeft leiding en richting aan de meezing-ervaring van jouw groep. Zo komen jullie tot het muzisch mooiste resultaat. Wil jij een idee krijgen van een Drie Gangen Zang van de Slechte Band kijk dan eens op deze website.Offerte aanvragen
ca. 3 uur

20-40 personen € 88,00 p.p. excl. 9% BTW
41-60 personen € 65,50 p.p. excl. 9% BTW
61-80 personen € 61,50 p.p. excl. 9% BTW
Vanaf 81 personen prijs op aanvraag.

Locatie op basis van beschikbaarheid. Afhankelijk van de gewenste datum en dag kan extra zaalhuur geoffreerd worden.

3-gangen-diner, songbook, entertainment
minimaal 20 personen.

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Uitjes die ook leuk zijn

Ludieke Leidsûh Inburgerrringscurrrsûs

Word in één uurrr een echte Leienaar...

Een spoedcursus Leids gecombineerd met informatie over de Sleutelstad en een aantal Leidse liedjes. Optioneel met zanger en accordeonist.

Dagje Leiden voor grote groepen (met keuzeprogramma)

Een dag met voor elk wat wils in de Sleutelstad

Een dagje Leiden voor grote groepen in Leiden.

eten is weten dinerquiz

Eten en weten (dinerquiz)

quizzen tussen de gangen door

De dinerquiz, een combinatie van een twee gangen diner afgewisseld met een onderhoudende en zeer vermakelijke quiz in een prima restaurant in Leiden of een andere stad naar keuze.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Drie gangen zang in Leiden – meezingdiner