Dé Groepsfoto, een gezellige fotoshoot in Leiden

een originele groepsfoto!

Ga onder leiding van de meester fotograaf aan de slag om op creatieve wijze dé groepsfoto te maken in een gezellige fotoshoot.

Laat Dé Groepsfoto maken. Onze meester-fotograaf Andor Kranenburg zet je groep op een originele wijze op de foto tijdens deze workshop. Je kunt je eigen thema kiezen.
Wij hebben een aantal thema’s voor je op rij gezet; laat je fotograferen als de Nachtwacht van Rembrandt, doe alsof je op Ibiza bent, als cast van Reservoir Dogs of crew van Star Trek, als het Nederlands elftal of de Dolly Dots. Of iedereen komt in kleding van spijkerstof en met eenzelfde kleur shirt en ga zo maar door.

Wil je de fotoshoot In de studio of op locatie? Alles kan! Samen met jullie gaan we met het idee aan de slag en zorgen voor een bijzonder eindresultaat en de perfecte groepsfoto.

Het maken van een dé groepsfoto is een leuke groepsactiviteit. Het is een creatief proces waarin iedereen zijn of haar ideeën kwijt kan. Onder de professionele leiding van de fotograaf komen jullie tot het mooist denkbare resultaat. De term teambuilding is hier sowieso op zijn plaats.Offerte aanvragen
rembrandt fotoshoot Leiden Marketing
1,5 uur

In studio:
4 t/m 8 personen: € 42,50 p.p. incl. BTW
9 t/m 14 personen € 39,50 p.p. incl. BTW
15 t/m 20 personen € 37,00 p.p. incl. BTW
21 personen en meer op aanvraag.

Komt u met minder dan 4 personen dan betaald u voor 4 personen.

Op locatie, decor, visagie en kostuums: meerprijs p.m.

Prijzen incl. 21% btw en excl. € 15,00 boekingskosten.

Incl: digitaal groepsportret.
2 tot 200

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Dé Groepsfoto, een gezellige fotoshoot