Lekker Leids, culinaire wandeling Leiden in Leiden

culinaire stadswandeling Leiden met gids met drie gangen in drie restaurants

Lekker Leids, een culinaire wandeling door Leiden is de smakelijkste stadstour van Leiden! Je maakt kennis met de historie van de prachtige binnenstad van Leiden. En gelijktijdig geniet je onderweg van een smakelijk diner in drie verschillende restaurants.

Op een sfeervolle locatie word je ontvangen met een drankje. Je gaat hier aan tafel voor een voorgerecht. Vervolgens trek je de stad in onder leiding van een van onze enthousiaste stadsgidsen. Hij/zij laat je kennismaken met de rijke geschiedenis van Leiden en je zult aan de lippen hangen als hij/zij gaat vertellen. In de avond ziet de oude stad er heel anders uit dan overdag; betoverend of angstaanjagend, dat hangt van de verhalen af. Je onderbreekt de wandeling voor een hoofdgerecht (waar ook de gids bij aanschuift) en na een volgende korte wandeling eindig je bij een sfeervolle locatie voor een heerlijk dessert. 

Wij maken gebruik van verschillende goede restaurants. Het is afhankelijk van de beschikbaarheid op de datum van je uitje welke restaurants je gaat bezoeken.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Lekker Leids, culinaire wandeling Leiden