Culinaire wandeling Leiden: Lekker Leids in Leiden

culinaire wandeling Leiden met gids met drie gangen in drie restaurants

Maak tijdens een stadswandeling kennis met de historie van de prachtige binnenstad van Leiden en geniet van de culinaire hoogstandjes van 3 prima restaurants.

Lekker Leids, een culinaire wandeling Leiden is de smakelijkste stadstour van Leiden! Je maakt kennis met de historie van de prachtige binnenstad van Leiden. En gelijktijdig geniet je onderweg van een smakelijk diner in drie verschillende restaurants.

Op een sfeervolle locatie word je ontvangen met een drankje. Je gaat hier aan tafel voor een voorgerecht. Vervolgens trek je de stad in onder leiding van een van onze enthousiaste stadsgidsen. Hij/zij laat je kennismaken met de rijke geschiedenis van Leiden en je zult aan de lippen hangen als de gids gaat vertellen. In de avond ziet de oude stad er heel anders uit dan overdag; betoverend of angstaanjagend, dat hangt van de verhalen af. Je onderbreekt de wandeling voor een hoofdgerecht (waar ook de gids bij aanschuift) en na een volgende korte wandeling eindig je bij een sfeervolle locatie voor een heerlijk dessert.

Wij maken voor de Culinaire wandeling Leiden gebruik van verschillende goede restaurants. Het is afhankelijk van de beschikbaarheid op de datum van je uitje welke restaurants je gaat bezoeken.

NB: Dit arrangement is ook beschikbaar incl. een rondvaart. Ga dan naar Lekker Leids Maritiem, culinaire rondvaart en wordt ook wel omschreven als een diner walk, walking diner. Wandelen zonder restaurantbezoek? Kies dan voor een stadswandeling Leiden met gids. Wil je zonder stadsgids op pad? Kies dan voor een bierwandeling: Lentebierwandeling of de Bokkenwandeling.Offerte aanvragen
culinaire-wandeling-leiden
4,5 uur

€ 68,50 p.p. excl. 9% BTW

Voor-, hoofd- en nagerecht, 1 drankje bij voorgerecht, begeleide wandeling
min. 10 personen

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Culinaire wandeling Leiden: Lekker Leids