CORPUS ‘reis door de mens’ in Leiden

Corpusexperience waar u leert hoe het lichaam werkt.

Maak een reis door uw eigen lichaam bij CORPUS! Begin de dag met een actieve fietstocht, gevolgd door een heerlijke lunch en een bezoek aan CORPUS.

CORPUS is een bijzondere attractie voor jong en oud waar u leert hoe het lichaam werkt.
Maak een reis door uw eigen lichaam en beleef op een verrassende manier hoe onder andere uw hart werkt, hoe een wond heelt of hoe uw darmen omgaan met een broodje kaas.

U kunt beginnen met een lunch op een sfeervolle locatie, maar als uw bezoek aan CORPUS ‘s ochtends gepland staat, kunt u de lunch ook ter afsluiting gebruiken. Na de lunch stapt u op de fiets en gaat u aan de hand van een uitgestippelde route naar CORPUS in Oegstgeest.
Hier maakt u in groepen van 16 personen een reis door de mens. De reis loopt vanaf de knieën tot aan de hersenen.  Na de reis stapt u weer op uw fiets voor uw volgende reis terug naar Leiden.

Let op: wij zijn genoodzaakt de strakke voorwaarden van CORPUS te hanteren. Dat betekent dat annuleren mogelijk is tot 14 dagen van te voren. Omboeken en wijzigingen naar een definitief aantal kunnen gedaan worden tot 5 dagen voor de geboekte datum.

Kijk ook eens naar CORPUS Maritiem.Offerte aanvragen
ca. 4 uur

€ 52 p.p. excl. BTW

huur stadsfietsen, lunch, entree en rondleiding CORPUS
min. 10 personen

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

CORPUS ‘reis door de mens’