CORPUS Maritiem in Leiden

Corpusexperience waar u leert hoe het lichaam werkt. Gecombineerd met een rondvaart.

Combineer CORPUS 'reis door de mens' met een rondvaart door de Leidse grachten...

De meest comfortabele manier om CORPUS ‘reis door de mens’ te combineren met een rondvaart Leiden!
U bezoekt het inmiddels beroemde reuzegrote lichaam CORPUS, waar u ontdekt hoe uw hart werkt, hoe een wond heelt of hoe uw darmen omgaan met een broodje kaas. In Corpus beleef je in ongeveer een uur een reis door het lichaam. Daarna komt u bij het interactieve gedeelte waar u ook nog testjes kunt doen en games kunt spelen. Hier kunt u ook nog geruime tijd zijn (inschatting 1 tot 2 uur).
Vervolgens wandelt u naar de open sloep, die u naar Leiden brengt voor een rondvaart Leiden door de grachten en singels. Vanzelfsprekend krijgt u ook een drankje aan boord.
Ten slotte wordt u weer afgezet bij CORPUS.

Let op: wij zijn genoodzaakt de strakke voorwaarden van CORPUS te hanteren. Dat betekent dat annuleren mogelijk is tot 14 dagen van te voren. Omboeken en wijzigingen naar een definitief aantal kunnen gedaan worden tot 5 dagen voor de geboekte datum.

Wilt u liever starten in Leiden, dan bieden wij u een keus uit diverse vervoermiddelen om naar CORPUS te gaan: per boot, per fiets en zelfs op de step. Vraag naar de mogelijkheden!Offerte aanvragen
ca. 4 uur

op aanvraag

entree en rondleiding CORPUS, rondvaart, drankje
min. 15 personen, max. 42 personen.

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

CORPUS Maritiem