Leiden betrapt! – paparazzi in Leiden

Citygame: Wie is de beste paparazzo?

Fotografeer de locaties van sensationele gebeurtenissen! Maar zorg er voor dat je niet wordt betrapt!

Wie zijn tijdens het spel Leiden betrapt! de beste paparazzi? Welke groep slaagt er in om de juiste foto’s te maken op de plaats delict? Welke groep wordt er in Leiden betrapt door één van de andere groepen? En wie lukt het om de concurrentie op de foto vast te leggen? Je gaat door de historische binnenstad van Leiden op pad. Als je kiest voor de smalle steegjes kan je je tegenstander beter ontwijken. Maar pas op dat je niet een doodlopende weg inslaat! Schiet je foto, maar word niet zelf geschoten!

Je gezelschap wordt verdeeld in teams van 5 personen en elk team ontvangt een plattegrond en een lijst met krantenkoppen uit alle eeuwen. Je gebruikt je eigen smartphone. Via een whatsapp-groep staat de aanvoerder van het team steeds in contact met de spelleider. Na een drankje en uitleg ga je op pad! Zoek de locaties op de kaart op, lees het krantenbericht dat bij die locatie hoort en maak de bijbehorende foto. Maar let intussen goed op: als je een concurrerend team weet te fotograferen levert dat veel extra punten op. En dat geldt omgekeerd natuurlijk ook. Het is steeds zaak om te zien, maar niet gezien te worden! Jullie worden actief begeleidt door de spelleider. Hij kan op afstand aanwijzingen geven en de foto’s goed- of afkeuren. Na anderhalf uur komt iedereen weer bijeen om te bepalen wie de winnaar is.Offerte aanvragen
Groepsuitje Leiden betrapt!
ca. 2,5 uur

€ 29,75 p.p. excl. BTW

2 drankjes, spelmaterialen, spelbegeleiding
minimaal 10 personen, maximaal 50 personen

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Uitjes die ook leuk zijn

Escape in the City in Leiden

Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje!

De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen uit de stad Leiden!

Broodje Aap wandeling Leiden

waar of niet waar?

Broodje aap-verhalen, verhalen die al eeuwen de ronde doen, maar eigenlijk niet waar zijn... Ook in Leiden zijn ze te vinden. Maar kun je ze herkennen? Een ludieke stadswandeling Leiden

Stadsganzenbord Leiden - puzzeltocht

avontuurlijk speurtocht door de Leidse binnenstad

Tijdens dit arrangement verken je Leiden met een plattegrond uit de 17e eeuw. Je ontdekt dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is en je komt veel te weten over de Gouden Eeuw van Leiden. Stadsganzenbord Leiden is de avontuurlijkste puzzeltocht in Leiden.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Leiden betrapt! – paparazzi