Chocoladeworkshop Leiden: Het zoete geluk in Leiden

Workshop bonbons maken

Wat is er heerlijker dan een workshop over chocola? Tijdens dit arrangement leert u met drie verschillende technieken bonbons maken, terwijl u van alles te weten komt over dit snoepgoed.

Er zijn mensen voor wie chocola het ultieme genot vertegenwoordigt. Wat is er dan heerlijker dan een workshop over chocola? U leert bonbons maken en kunt zich ook nog buigen over de kunst van het verpakken. Immers goede chocola verdient een krans.

De chocoladeworkshop Leiden wordt gegeven op een sfeervolle locatie in Leiderdorp. Daar wordt u ontvangen met een korte uitleg. Daarna leert u bonbons te maken met drie verschillende technieken en ten slotte verpakt u uw zelfgemaakte bonbons, zodat u ze mee kunt nemen. En onderwijl komt u natuurlijk van alles te weten over de meest verrukkelijke van alle snoepgoed tijdens deze chocoladeworkshop Leiden.

In onze offerte gaan wij standaard uit van de workshop van anderhalf uur. Als u een 2,5 uur durende workshop wilt doen, kunt u dit bij uw aanvraag aangeven.

Wat is er leuker dan rond Pasen Paaseieren te maken, chocoladeletters voor Sinterklaas of chocolade Kerstklokjes met Kerstmis? Vraag naar de thema mogelijkheden!

Indien u op uw eigen locatie een workshop wilt organiseren is dit mogelijk. In de regio Leiden worden geen reiskosten gerekend, daarbuiten wel. Het kan ook elders worden georganiseerd, maar dan kunnen er kosten voor de locatie en consumpties bijkomen.



Offerte aanvragen
1,5 of 2,5 uur

Aantal pers. 1½ uur 2 ½ uur
8-20 € 32,50 € 47,50
21-40 € 30,00 € 45,00
41-100 € 27,50 € 42,50

Deze prijzen gelden voor een volledig verzorgde workshop in Leiderdorp inclusief 9% BTW

Deskundige begeleiding en materiaal (uw creaties neemt u natuurlijk mee naar huis), Koffie en thee uitsluitend bij de workshop van 2,5 uur.
minimaal 10 en maximaal 100 personen

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Chocoladeworkshop Leiden: Het zoete geluk