Selecteer een pagina

Chocoladeworkshop Leiden: Het zoete geluk van Leiden in Leiden

Workshop bonbons maken

Wat is er heerlijker dan een workshop over chocola? Tijdens dit arrangement leert u met drie verschillende technieken bonbons maken, terwijl u van alles te weten komt over dit snoepgoed.

Er zijn mensen voor wie chocola het ultieme genot vertegenwoordigt. Wat is er dan heerlijker dan een workshop over chocola? U leert bonbons maken en kunt zich ook nog buigen over de kunst van het verpakken. Immers goede chocola verdient een krans.

Op een sfeervolle locatie in Leiderdorp wordt u ontvangen met een korte uitleg, waarna u begint met het maken van een chocolade bonbonnière. Daarna leert u bonbons te maken met drie verschillende technieken en ten slotte verpakt u uw zelfgemaakte bonbons, zodat u ze mee kunt nemen. En onderwijl komt u natuurlijk van alles te weten over de meest verrukkelijke van alle snoepgoed tijdens deze chocoladeworkshop Leiden.

Wat is er leuker dan rond Pasen Paaseieren te maken, chocoladeletters voor Sinterklaas of chocolade Kerstklokjes met Kerstmis? Vraag naar de thema mogelijkheden!Offerte aanvragen
2-2,5 uur

€ 36,24 p.p. excl. 9% BTW (10-15 personen)
€ 34,86 p.p. excl. 9% BTW (16-25 personen)
€ 33,49 p.p. excl. 9% BTW (26-40 personen)

Koffie, thee en limonade, deskundige begeleiding en materiaal (uw creaties neemt u natuurlijk mee naar huis)
minimaal 10 en maximaal 40 personen

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Chocoladeworkshop Leiden: Het zoete geluk van Leiden