BitterballenBierTocht in Leiden

een bierproeverij, bitterballen en een leuke rondvaart

Dit is wellicht de meest relaxte bierproeverij en rondvaart Leiden die Groepswijzer.nl in de aanbieding heeft: maak kennis met lekkere biertjes, terwijl u tegelijkertijd door de mooie Leidse grachten vaart!

De BitterBallenBierTocht. Laat het duidelijk zijn: ondanks de aloude studentikoze traditie van het bitterballen-werpen is dit arrangement van een andere orde. Het is een aangename manier om met Leiden kennis te maken en tijdens de bierproeverij eens een ander biertje te proeven dan wat er thuis altijd geschonken wordt.

U stapt tijdens deze bijzondere rondvaart Leiden aan boord van een open sloep. Zodra u het zich comfortabel heeft gemaakt krijgt u uw eerste biertje aangeboden. Vervolgens maakt u een leuke rondvaart over de grachten en singels van Leiden. De schipper vertelt u onderweg over de vele bezienswaardigheden waaraan u voorbij vaart. Tijdens de rondvaart ontvangt u nog 2 keer een bijzonder biertje. Ook het bittergarnituur staat  ergens onderweg voor u klaar. Deze BitterBallenBierTocht vereist van u geen inspanning en het is gezelligheid troef!

Bijzonderheden: in de winter alleen te boeken als de rederij vaart.

Vanzelfsprekend hebben wij ook een wijn variant op dit arrangement, het Rondje Rosé met rosé wijnen. Prijs op aanvraag.

ProKwadraat-Groepswijzer.nl organiseert onder de naam Bierwandeling.nl jaarlijks een aantal bierevenementen in Leiden. In januari het Winterbierfestival, in maart de Proeftocht, in april de Lentebierwandeling, in juni de Zomerbiervaart en in november de Bokkenwandeling. Dit zijn geen groepsuitjes, maar evenementen waarop u individueel of met een klein groepje kunt inschrijven.Offerte aanvragen
BitterBallenBierTocht
ca. 2 uur

€ 41,50 p.p. excl. BTW

3 bijzondere biertjes, bittergarnituur, rondvaart Leiden
minimaal 15 personen

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

BitterballenBierTocht