Selecteer een pagina

Workshop Cocktail Shaken Haarlem in Haarlem

Cocktail shaken, een kunst die iedereen wel wil beheersen! Na een proeverij van 4 cocktails mag u zelf aan de slag. Strawberry Daiquiri, Tequila Sunrise.. u schudt ze na deze workshop uit uw mouw!

De workshop Cocktail Shaken Haarlem staat in het teken van het maken en proeven van lekkere cocktails. Voordat u zelf aan de slag gaat krijgt u een welkomst cocktail en een korte demonstratie. Uit deze cocktails kiest u de lekkerste uit die u zelf gaat maken en uiteraard lekker gaat opdrinken. U maakt twee cocktails per persoon.

Duur: ca. 2 uur
Inclusief: instructie, materialen, 2 cocktails
Prijs: vanaf € 29,60 p.p. excl. 21% BTW
Aantal personen: minimaal 12 personen

Ook mogelijk: Quickshake

Voor wie minder tijd heeft in het dagprogramma, maar wel kennis wil maken met de wondere kunst van het cocktail shaken is deze workshop bij uitstek geschikt. De bartender vertelt u het een en ander over de drankjes en hun geschiedenis en er is een kleine proeverij van verschillende smaken. Al gauw kunt u zelf in groepjes aan de slag om de beste mix te maken. En natuurlijk te proeven!

Duur: 1 tot 1,5 uur
Inclusief: instructie, materialen, 1 cocktail
Prijs: € 25,60 p.p. excl. 21%  BTW
Aantal personen: minimaal 14 personen

Ook mogelijk: Happy Drinks Alcoholvrij

De workshop staat in het teken van het maken en proeven van lekkere alcoholvrije cocktails. Voordat u zelf aan de slag gaat krijgt u een welkomst Happy Drink en een korte demonstratie. Uit deze cocktails kiest u de lekkerste uit die u zelf gaat maken en uiteraard lekker gaat opdrinken. U maakt twee cocktails per persoon.

Duur: ca. 2 uur
Inclusief: instructie, materialen, 2 cocktails
Prijs: vanaf € 29,60 p.p. excl. 21% BTW
Aantal personen: minimaal 12 personenOfferte aanvragen
workshop cocktail shaken
1,5-2,5 uur

vanaf € 25,60 p.p.

instructie, materialen, cocktail
Minimaal 12 personen

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Workshop Cocktail Shaken Haarlem