Escape in the City in Amsterdam

Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje!

De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen uit de stad!

Escape Rooms zijn de grote rage van dit moment. Laat je opsluiten in een kamer en los de puzzels op om binnen een uur de deur weer open te krijgen. Slim redeneren, handig samenwerken en het hoofd koel houden, daar komt het op aan bij de grote ontsnapping. Maar… de capaciteit van escape rooms is maximaal 7 personen. Wat te doen als je groep groter is?  Dan kiest u voor de citygame Escape in the City:

Bij ontvangst krijgt u eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat u weet met wie u de strijd aangaat. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijgt u steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Aan de hand van locatiespellen kan uw team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunt u in bezit komen van een cruciaal hulpmiddel! Welke groep weet binnen de tijd als eerste alles op te lossen en ontvangt de sleutel van de stad!?

Aan het einde van het spel keert u terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.

De stad Amsterdam als één grote escaperoom.

Dit arrangement kunt u ook reserveren in DelftGoudaLeiden, HaarlemDen Haag en Dordrecht.Offerte aanvragen
escape in the city
ca. 3 uur

€ 35,00 p.p. excl. BTW

2x koffie/fris, begeleiding, materialen en prijs voor het winnende team
vanaf 12 personen

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Escape in the City in Amsterdam