City Hunters in Dordrecht in Dordrecht

Blijven jullie uit de handen van de Hunters? Een superspannend teambuildingspel!

Speel met uw gezelschap dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijft u uit de handen van de hunters?

Wat staat u te wachten tijdens City Hunters in Dordrecht? In elk geval een actief groepsuitje. U maakt gebruik van uw eigen mobiele telefoon waarop de teamleiders een app moeten uploaden. Dit kan al op voorhand gebeuren.

U wordt ontvangen in een leuk café en krijgt eerst een welkomstdrankje. De spelleider legt u daarna uit hoe het spel te werk gaat. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat u weet met wie u de strijd aangaat. Dan gaan de teams op pad. Door middel van een speciaal ontwikkelde app moeten de teams (geheimzinnige) opdrachten uitvoeren. Door deze goed uit te voeren krijgt u steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Hiermee kunnen voortvluchtigen informatie verzamelen over de hunters en hun einddoel. De opsporingsteams kunnen zo live of laatstbekende positie krijgen van de voortvluchtigen. Maar er zijn meerdere manieren om de teams op te sporen! Lukt het de teams om uit de handen van de hunters te blijven? Een super gave interactieve game…..

Aan het einde van het spel keert u terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking van het winnende team!Offerte aanvragen
City Hunters
ca. 3 uur

€ 35,00 p.p. excl. 21% BTW

2 drankjes, professionele begeleiding, prijsje voor het winnend team
vanaf 12 personen

Boekingskosten € 15 (incl. btw)

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

City Hunters in Dordrecht