Architectuurwandeling Leiden

Themawandeling met gids in Leiden

Leiden is een oude, maar levende stad. Bewoners lieten door de eeuwen heen hun sporen na, hun verhalen worden door onze stadsgidsen verteld. De woningen van de Leidenaren groeiden mee met hun geschiedenis. Architecten werden ingezet om in tijden van rijkdom de weelde tot uitdrukking te brengen en te laten zien hoe goed men het had.

Van Hollands classicisme tot Jugendstil tot Amsterdamse school, het is allemaal te vinden in Leiden. Onze ervaren gidsen weten ook hier raad mee en kunnen je meenemen langs voorbeelden van diverse bouwstijlen, ondertussen ook vertellend over de geschiedenis van de stad. Een rondleiding met één speciale bouwstijl als onderwerp is ook mogelijk.

Wat vinden onze klanten van Groepswijzer.nl?

Tevreden over onze producten en service? Schrijf een google-review.

Alf Schneider
Alf Schneider
2021-11-08
Last week we booked a very nice chocolate workshop at 'Cacao van Jou' in Leiderdorp, were we had a very nice training on how to make bonbons and Truffles. It was fun and delicious, so when you are a bit affiliated to chocolate, you gonna enjoy it!
Veerle Wormer
Veerle Wormer
2021-11-01
Leuke activiteit als teamuitje en de organisatie is ontzettend behulpzaam + flexibel (vanuit onze kant ging er van alles mis). Dank!
Frits Biesjot
Frits Biesjot
2021-10-26
Vorige week teamuitje gehad met onze club uit Zoetermeer in den Haag: helemaal leuk!! Van alles en nog wat rond het Binnenhof: het Mauritshuis, Plein; je loopt door de geschiedenis van Nederland; en ondertussen allerlei toepasselijke vragen beantwoorden. Top!!!
Frank van Leeuwen
Frank van Leeuwen
2021-02-10
Groepswijzer.nl is specialist in Leiden. Zoekt u een bedrijfsuitje, uitje, personeelsuitje, groepsuitje, arrangement of andere activiteit dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Grondige kennis van stad en streek garandeert de kwaliteit van uw uitje: de leukste puzzeltocht, de beste restaurants, de meest originele workshops, de beste rondvaartboten, de meest gastvrije gidsen en het meeste plezier! Wij doen onze uiterste best om van uw uitstapje een gedenkwaardig evenement te maken en nodigen iedereen uit een recensie te plaatsen.